Realiseer je potentieel met de Wattbike

Verbeter je vermogen, snelheid, uithoudingsvermogen & techniek

Wattbike; de ultieme indoor fiets

Met de Wattbike is gelukt wat we eerst voor onmogelijk hielden: een indoor fiets voor fietsers. Een indoor fiets die het natuurlijk gevoel van fietsen op de weg geeft, maar ook gedetailleerde prestatie feedback. Een indoor fiets die gestructureerd trainen makkelijk en efficient maakt en iedere fietser helpt doelen te bereiken.

Je ultieme trainingspartner

Een Wattbike kopen betekent bij ons het startschot van je trainingstraject met ons, en zeker niet het einde. Om er zeker van te zijn dat iedere eigenaar van een Wattbike zijn prestatie en training echt kan optimaliseren, bieden wij een uitgebreid pakket aan trainingsmiddelen en advies.

Als Wattbike-eigenaar of -gebruiker kun je , waar je ook bent, de gratis app en de online interface gebruiken om je prestaties op te slaan, te analyseren en te delen. bovendien krijg je toegang tot een uitgebreide selectie van trainingsschema’s ontwikkeld door topatleten, coaches en sportwetenschappers, waaronder Olympisch kampioen Joanna Rowsell. Dit alles om er zeker van te zijn dat je je doelen haalt.

Verbeter je prestaties met precisie

Zodra het gaat om prestatiemeting, is er geen ruimte voor fouten. Bij Wattbike begrijpen we het belang van accurate, betrouwbare data. Daarom hebben we de Wattbike ontworpen op basis van de hoogste specificaties, zo nauwkeurig dat hij over het hele vermogen-bereik niet meer dan twee procent afwijkt.

Met deze gegevens kun je heel nauwkeurig je oefeningen en trainingsschema opbouwen. Betrouwbare gegevens maken het verschil bij het monitoren en analyseren van je prestaties. Dit is de manier om echt vooruitgang te boeken en je doelen te bereiken.

Vergroot je snelheid met een perfecte fietstechniek

Met de Polar View van Wattbike maak je het onzichtbare zichtbaar; deze unieke tool analyseert je traptechniek en toont live in een heldere grafiek waar je vermogen levert tijdens de pedaalslag. Met deze informatie kan je in een veilige omgeving nieuwe technieken leren om je pedaalslag zo efficiënt mogelijk te maken.

Breng het fietspad naar binnen

Ontwikkeld met top coaches en professionele wielrenners. Real Ride technology biedt het soepelste en meest comfortabele fietsgevoel. Bijna gelijk aan het gevoel op de weg. De volledig instelbare Wattbike met de geavanceerde Real Ride technologie zorgen voor een naadloze overgang van binnen naar buiten trainingen. Dit zorgt ervoor dat je spiergeheugen en technische verbeteringen direct leiden tot prestatie verbeteringen op de weg.

Gekozen door kampioenen

De Wattbike heeft zich sinds zijn lancering na de Olympisch Spelen van 2008 ontwikkeld tot een icoon binnen de huidige topsport, dit na een periode van 8 jaar ontwikkelen en bijschaven – constant in nauw overleg met Peter Keen, de oud-coach van Olympisch kampioen Chris Boardman en de man die verantwoordelijk was voor de prestaties van de Britse fiets-equipe.

“The Wattbike is the best thing I have found in my long career that is so close to riding on the road.”
Stephen Roche – Tour de France Winner

Koop je eigen Wattbike

Het aanschaffen van de Wattbike kan snel en eenvoudig. De Wattbike is op voorraad en wordt binnen enkele dagen na ontvangst van de betaling, of akkoord van de bank op je incasso opdracht, door een transporteur geleverd.

Kies je voor aflevering en installatie dan nemen wij contact met je op om tijdstip en leverdatum met je kort te sluiten.

Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Je kunt hier een Wattbike proberen en desgewenst direct betalen en meenemen.

Wattbike prijs:

Wattbike Pro of trainer: € 3290,- incl. 21% BTW
Afhalen in Amsterdam

Verzenden in de doos: € 80,- incl. 21% BTW
Aflevering inclusief installatie en gebruikers instructie: € 250,- incl. 21% BTW

Het is ook mogelijk een Wattbike te huren.

0