Abonnement
opzeggen

Jammer dat je het WattCycling abonnement wil opzeggen. We helpen je graag met het verbeteren van je (fiets)conditie door specifiek te trainen op hartslag en vermogen.

Het is ook mogelijk om je WattCycling abonnement te pauzeren tijdens de zomermaanden. Vanaf 1 mei 2019 is het weer mogelijk om je abonnement te pauzeren. Door te pauzeren behoud je voor de start van de volgende winterperiode (1 oktober 2019) een plekje op de Wattbike op hetzelfde trainingsmoment van je huidige abonnement.

Wil je toch je abonnement opzeggen? Dit doe je door het invullen en versturen van onderstaand formulier. Je krijgt van ons een bevestiging zodra je abonnement is opgezegd.

Kies je locatie
Staat jouw locatie er niet tussen, neem dan persoonlijk contact op met de locatie.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Geboortedatum*

Reden van opzegging*
Om ons continue te blijven verbeteren zijn we benieuwd naar jouw reden van opzegging. We staan open voor tips en tops!

Tips & tops m.b.t. WattCycling

Opzegdatum*

Algemene voorwaarden WattCycling

Als je een abonnement afsluit heb je een contractduur van 3 maanden, het abonnement is vervolgens maandelijks op te zeggen per de eerste van de volgende maand met een opzegtermijn van 14 dagen.

Voorbeeld: Als je op 12 april je abonnement opzegt loopt je abonnement tot 30 april. Vanaf 1 mei ben je dan niet meer lid. Als je op 25 april opzegt loopt je abonnement tot 31 mei. Vanaf 1 juni ben je dan niet meer lid.

Voor het lezen van onze Algemene Voorwaarden, klik hier