Abonnement
pauzeren

Per 1 mei, 1 juni, 1 juli, 1 augustus of 1 september is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Als je tijdens de zomermaanden niet voldoende tijd hebt om naast het buiten fietsen een wekelijkse WattCycling training te volgen hou je door te pauzeren de zekerheid van een Wattbike op jouw favoriete trainingsmoment tijdens de volgende winter. Vanaf 1 oktober beginnen de wintertrainingen en wordt er weer abonnementsgeld geïncasseerd. Hier hoef je niks voor te doen.

Jammer dat je wil pauzeren, maar leuk dat je op een later moment wel wil blijven trainen op de Wattbike bij WattCycling! We helpen je graag met het verbeteren van je (fiets)conditie door specifiek te trainen op hartslag en vermogen. Ook in het voorjaar en in de zomer helpt het om de prikkel van het trainen op de Wattbike vast te houden om vervolgens buiten op de weg beter te fietsen.

Je krijgt van ons een bevestiging zodra je abonnement is gepauzeerd.

Kies je locatie
Staat jouw locatie er niet tussen, neem dan persoonlijk contact op met de locatie.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Geboortedatum*

Pauzeren vanaf ...*

Start WattCycling training vanaf ...*

Tips & tops m.b.t. WattCycling
Om ons continue te blijven verbeteren zijn we benieuwd naar jouw reden van opzegging.
We staan open voor tips en tops!

Algemene voorwaarden WattCycling

Vanaf 1 mei is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Het pauzeren van je abonnement kan uiterlijk tot 1 oktober. Op deze dag beginnen de nieuwe wintertrainingen. Door te pauzeren behoud je voor de volgende winterperiode een plekje op de Wattbike op hetzelfde trainingsmoment van je huidige abonnement. Je verplicht jezelf wel tot minimaal 1 maand abonnementsgeld.

Voor het lezen van onze Algemene Voorwaarden, klik hier