Train smarter,
get faster

Bij WattCycling train je op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je conditie te verbeteren.
Of bekijk het
TRAININGSROOSTER

Fiets je fit op de Wattbike

Trainen op de Wattbike bij WattCycling is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn of haar persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

train-in-jouw-persoonlijke-zones-op-de-wattbike
bij-wattcycling-krijg-je-persoonlijke-aandacht

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing HIT, WattCycing d’Huez, WattCycling Tri/ Endurance, WattCycling Allround of de Open Training.

Wattbike. De meest geavanceerde indoor fietstrainer

Bij WattCycling fiets je op de Wattbike. De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De Wattbike meet heel nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte fiets. De continue feedback die de Wattbike je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit. Met de PolarView zie je ook hoe je kracht zet en kun je werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter bij WattCycling.

wattbike.-de-meest-geavanceerde-indoor-fietstrainer
deel-je-trainingen

Analyseer je training

Maak via je smartphone gebruik van de Wattbike Hub om je prestaties op te slaan, te analyseren en te delen (Strava e.d.). Via de Wattbike Hub krijg je ook toegang tot een uitgebreide serie trainingsschema’s en testen.

Trainingsrooster

Van 30 juli t/m 30 september 2018 is er zomerstop. Daarna beginnen de trainingen weer op 1 oktober 2018.
Tijdens de zomerstop betaal je geen lidmaatschap. Er zijn wel beperkt trainingen. 

Features

Lidmaatschap pauzeren

In de periode 1 mei en 30 september is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Door te pauzeren heb je de zekerheid op een Wattbike op jouw favoriete tijdstip vanaf 1 oktober.

Plan je trainingen zelf

Via Mijn WattCycling kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Kun je een keer niet? Tot uiterlijk twee uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens onbeperkt geldig.

Kies je WattCycling training

WattCycling Tri/Endurance

De WattCycling Tri/Endurance trainingen richten zich op fietsers en triatleten die zich willen voorbereiden op lange fietstochten en/of tijdritten. De nadruk ligt op langere duurblokken. De  tijdritpositie kan hier goed geoefend worden.
Duur training: 80 minuten

WattCycling d’Huez

De nadruk bij de WattCycling d’Huez trainingen ligt op een combinatie van langere intervallen en een lage trapfrequentie met veel weerstand. Ideaal voor de voorbereiding op fietstochten in de Ardennen, Alpen of Pyreneeën.
Duur training: 80 minuten

WattCycling HIT

De High Intensity Trainingen bestaan uit stevige intervallen op hoge intensiteit. Geschikt voor sporters met concrete prestatiedoelen voor evenementen met hoge snelheden, sprints en demarrages. Of dat nou officiële koersen zijn of plaatsnaambord-sprintjes, deze trainingen zorgen voor topsnelheid in de benen.
Duur training: 80 minuten

WattCycling Allround

De WattCycling Allround trainingen zijn een combinatie van de d’Huez, HIT en Tri/Endurance trainingen. Alle facetten van het trainen komen aan bod.
Duur training: 80 minuten

Open Training

Tijdens de Open Training train je zelf op de Wattbike (bv. een training uit de Wattbike App of een training uit je eigen trainingsprogramma).  Als inspiratie zorgen we iedere week voor een ’Training of the Day’. Het is ook mogelijk om met Zwift te rijden. Je bepaalt zelf hoe laat je komt en hoe lang je traint.
Duur training: max 4 uur

PowerHour

Een PowerHour training is een intensieve training van een uur. Deze training is een mooie aanvulling op je reguliere WattCycling training maar ook ideaal om de dag mee te beginnen of tijdens de lunchpauze.
Duur training: 60 minuten

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Amsterdam Amstel

Waar wacht je op?

Of doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de zones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.