Train smarter,
get faster

Bij WattCycling Amsterdam Amstel train je op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je conditie te verbeteren.
Of bekijk het
TRAININGSROOSTER

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing HIT, WattCycing d’Huez, WattCycling Tri/ Endurance, WattCycling Allround of de Open Training. Tijdens de Open Training heb je altijd de betrouwbare feedback die de Wattbike je geeft.

bij-wattcycling-krijg-je-persoonlijke-aandacht
train-in-jouw-persoonlijke-zones-op-de-wattbike

Fiets je fit op de Wattbike

Trainen op de Wattbike bij WattCycling Amsterdam Amstel is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Wattbike. De meest geavanceerde indoor fietstrainer

Bij WattCycling fiets je op de Wattbike. De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De Wattbike meet heel nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte fiets. De continue feedback die de Wattbike je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit, en met de PolarView zie je ook hoe je kracht zet en kun je werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike.

wattbike.-de-meest-geavanceerde-indoor-fietstrainer
WattCycling Amsterdam Amstel

Analyseer je training

Maak via je smartphone gebruik van de Wattbike Hub om je prestaties op te slaan, te analyseren en te delen (Strava e.d.). Via de Wattbike Hub krijg je ook toegang tot een uitgebreide serie trainingsschema’s en testen.

Trainingsrooster

Van 30 juli t/m 30 september 2018 is er zomerstop.
Tijdens de zomerstop betaal je geen lidmaatschap. Er zijn wel beperkt trainingen. 

Van 30 juli t/m 30 september 2018 is er zomerstop.
Tijdens de zomerstop betaal je geen lidmaatschap. Er zijn wel beperkt trainingen. 

Belangrijke features

Lidmaatschap pauzeren

Vanaf 1 mei 2018 kun je er voor kiezen je lidmaatschap te pauzeren. Pauzeren moet minimaal 14 dagen voor het begin van de betreffende maand doorgegeven worden. Het pauzeren van je lidmaatschap is mogelijk tot 30 september 2018. Door ook in het voorjaar en de zomer de prikkel van het trainen op de Wattbike vast te houden helpt het de fietsprestatie op de weg te verbeteren.

Train de volgende winterperiode door!

Pauzeren is mogelijk vanaf 1 mei 2018 tot 1 oktober 2018. Als je ervoor kiest om je abonnement te pauzeren in deze periode ben je voor de volgende winterperiode, vanaf 1 oktober 2018, zeker van een plek op een Wattbike.

Plan je trainingen zelf

In het ledenaccount kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Zorg ervoor dat je wijzigingen van je trainingsmoment zo snel mogelijk invoert, dan heb je de meeste kans dat je kunt trainen in de WattCycling groep van je keuze.

Kun je een keer niet? Annuleer je training.

Kun je je training op het laatste moment toch niet halen? Tot uiterlijk twee uur voor de start van de training kun je je afmelden via ons ledensysteem. Je credit blijft vervolgens onbeperkt geldig. Je beschikbare credit kun je pas inzetten vanaf de week dat je credit beschikbaar is. Om je training in te halen is het niet toegestaan om deze meer dan een week van te voren in te plannen.

Kies je WattCycling training

WattCycling Tri/Endurance

De WattCycling Tri/Endurance trainingen richten zich op fietsers en triatleten die zich willen voorbereiden op lange fietstochten en/of tijdritten. De nadruk ligt op langere duurblokken. De  tijdritpositie kan hier goed geoefend worden.
Duur training: 80 minuten

WattCycling d’Huez

De nadruk bij de WattCycling d’Huez trainingen ligt op een combinatie van langere intervallen en een lage trapfrequentie met veel weerstand. Ideaal voor de voorbereiding op fietstochten in de Ardennen, Alpen of Pyreneeën.
Duur training: 80 minuten

WattCycling HIT

De High Intensity Trainingen bestaan uit stevige intervallen op hoge intensiteit. Geschikt voor sporters met concrete prestatiedoelen voor evenementen met hoge snelheden, sprints en demarrages. Of dat nou officiële koersen zijn of plaatsnaambord-sprintjes, deze trainingen zorgen voor topsnelheid in de benen.
Duur training: 80 minuten

WattCycling Allround

De WattCycling Allround trainingen zijn een combinatie van de d’Huez, HIT en Tri/Endurance trainingen. Alle facetten van het trainen komen aan bod.
Duur training: 80 minuten

Open Training

Tijdens de Open Training train je zelf op de Wattbike (bv. een training uit de Wattbike App of een training uit je eigen trainingsprogramma).  Als inspiratie zorgen we iedere week voor een ’Training of the Day’. Het is ook mogelijk om met Zwift te rijden. Je bepaalt zelf hoe laat je komt en hoe lang je traint.
Duur training: max 4 uur

PowerHour

Een PowerHour training is een intensieve training van een uur. Deze training is een mooie aanvulling op je reguliere WattCycling training maar ook ideaal om de dag mee te beginnen of tijdens de lunchpauze.
Duur training: 60 minuten

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Amsterdam Amstel

Waar wacht je op?

Of doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de zones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.