WattCycling clinics

Voor collega’s, clubgenoten en/of vrienden

WattCycling clinics

Voor collega’s, clubgenoten en/of vrienden

Afhankelijk van het doel en de wensen van de clinic bieden we verschillende mogelijkheden bij WattCycling:

1. Bepaal je zones
Na uitleg over de Wattbike is het tijd voor een aantal leuke Power Checks. Wie trapt het hoogste vermogen in de Peak Power Test over 6 seconden? Om vervolgens samen te bikkelen om je vermogen- en hartslagzones te bepalen met een MaxRamp test of een 20-minuten test.

2. Klimclinic
Ben je als groep in voorbereiding voor een uitdagende klim of vinden jullie het leuk om klimmen te simuleren dan is de d’Huez clinic geschikt. Een combinatie van langere intervallen en lage trapfrequentie met veel weerstand.

3. HIT-clinic
Demarrages, bordjessprints, kortom op zoek naar snelheid? Dan is de HIT-clinic geschikt. De High Intensity Trainingen bestaan uit stevige intervallen op hoge intensiteit.

4. Peak Power Test op locatie
Wie trapt het hoogste vermogen in de Peak Power Test over 6 seconden? Het is mogelijk om een klassement bij te houden en aan het einde verschillende winnaars te kiezen. Ideaal voor evenementen of beurzen. Dit kan gewoon in werkkleding, je gaat niet zweten.

5. Bepaal jouw WattCycling-clinic
Ben je bekend met fietsen en weet jij wat jouw groep nodig heeft? In overleg met WattCycling kan een clinic op maat gemaakt worden.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 020 33 77 136
Mail: info@wattcycling.nl

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.