WattCycling franchise

Voor ondernemende fietsers of fietsende ondernemers

WattCycling franchise

Voor ondernemende fietsers of fietsende ondernemers
Wil je meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Trainen in een groep is altijd leuker dan fietsen in je eentje. Dat weten we allemaal. Ieder weekend zijn de Nederlandse en Belgische wegen bevolkt met fietsclubjes die hun trainingskilometer maken langs de mooie plekken van het land. In een groep werkt dit veel beter dan in je eentje met de wind op de kop door de polder te stoempen. Als je naar buiten gaat wil je fit zijn om van de mooie tochten te kunnen genieten en niet alleen achterin in het wiel te kunnen overleven. Eens per week binnen trainen in een groep is ideaal om voldoende trainingskilometers te pakken zodat je buiten ook echt kunt mee fietsen met je fietsmaatjes.

Hiervoor hebben we de WattCycling franchise formule ontwikkeld. Fietsen met fietsmaatjes op de meest geavanceerde indoor trainingsfiets die er bestaat. De Wattbike. Gecoacht door een ervaren WattCycling Trainer train je in je eigen persoonlijke trainingszones zowel op vermogen als op hartslag.

In de WattCycling franchise formule volg je de opleidingen tot WattCycling instructeur. Zijn alle trainingen beschikbaar inclusief de presentaties en uitleg. We stellen zoveel Wattbikes ter beschikking als je voor jouw vestiging zelf verantwoord vindt. Uiteraard zorgen we ook voor het onderhoud zodat je als ondernemer alle tijd hebt om je sporters te helpen zich te verbeteren en je aandacht hebt voor het werven van nog meer serieuze sporters die zich met gerichte trainingen willen verbeteren.

De WattCycling franchise formule is geen keurslijf. Iedere ondernemer heeft zijn eigen specialiteiten en passie. Naast “onze” trainingen ondersteunen we je graag in het programmeren van je “eigen” trainingen. Denk aan bijvoorbeeld Junioren en Beloften licentiehouders of dames wielrenners  die je verder wil helpen.

Financieel kan het interessant zijn om een eigen WattCycling locatie te beginnen. Je betaalt een bedrag per maand per fiets waar alle kosten in verwerkt zitten. Wattbikes, opleiding, trainingen, onderhoud en advies. Je hoeft geen licenties aan te schaffen of grote bedragen in een keer op te hoesten. En in de maanden juli en augustus hoef je niets te betalen. Ook al heb je toch sporters die er op trainen.

Neem contact op voor meer informatie
Bel: 020 33 77 136
Mail: info@wattcycling.nl