WattCycling licentie

Voor ondernemende fietsers

of fietsende ondernemers

WattCycling franchise

Voor ondernemende fietsers of fietsende ondernemers

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Trainen in een groep is altijd leuker dan fietsen in je eentje. Dat weten we allemaal. Ieder weekend zijn de Nederlandse en Belgische wegen bevolkt met fietsclubjes die hun trainingskilometer maken langs de mooie plekken van het land. In een groep werkt dit veel beter dan in je eentje met de wind op de kop door de polder te stoempen. Als je naar buiten gaat wil je fit zijn om van de mooie tochten te kunnen genieten en niet alleen achterin in het wiel te kunnen overleven. Eens per week binnen trainen in een groep is ideaal om voldoende trainingskilometers te pakken zodat je buiten ook echt kunt mee fietsen met je fietsmaatjes.

  Hiervoor hebben we de licentie op onze WattCycling trainingsformule ontwikkeld. Fietsen met fietsmaatjes op de meest geavanceerde indoor trainingsfiets die er bestaat. De Wattbike. Gecoacht door een ervaren WattCycling train(st)er train je in je persoonlijke trainingszones zowel op vermogen als op hartslag.

  Met onze licentie volg je de opleidingen tot WattCycling train(st)er. Alle trainingen zijn per week beschikbaar inclusief de presentaties en uitleg. We stellen zoveel Wattbikes ter beschikking als je voor jouw vestiging zelf verantwoord vindt. Uiteraard zorgen we ook voor het onderhoud zodat je als ondernemer alle tijd hebt om je sporters te helpen zich te verbeteren en je aandacht hebt voor het werven van nog meer serieuze sporters die zich met gerichte trainingen willen verbeteren.

  Regelmatig wordt een licentiehouders informatiemeeting gehouden. Hierin wordt vrijblijvend informatie gegeven over het openen van een WattCycling locatie en worden al je vragen beantwoord.

  Geïnteresseerd om een keer aan te sluiten? Vul bovenaan de pagina vrijblijvend je gegevens in. Vooraf nog meer vragen, bel of mail ons!

  Neem contact op voor meer informatie

  Bel: 020 33 77 136
  Mail: info@wattcycling.nl