Wanneer kom je trainen?

80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app.

Ervaar de meerwaarde van WattCycling zelf!

Tijdens de Watt’s WattCycling introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.

WattCycling Amsterdam Amstel

Amstelvlietstraat 1
1096 GG Amsterdam

Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op.

020 33 77 136
amsterdam-amstel@wattcycling.nl

Goed om te weten

WattCyling app

Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app.  Kun je een keer niet? Tot uiterlijk 4 uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 1 maand geldig. Deze kun je inzetten voor een andere WattCycling training.

Meer of minder trainen

Meer of minder trainen kan altijd! Je bent vrij om maandelijks, met ingang van de eerste van de nieuwe maand, je abonnement te upgraden of downgraden om zodoende meer of minder te trainen. De minimale periode is 1 maand.

Breng je progressie in kaart

We organiseren regelmatig Powerchecks om je progressie in kaart te brengen. De Powerchecks zijn tijdens de reguliere trainingen. Het is overigens niet verplicht mee te doen. Er is altijd een alternatief programma, maar om het maximale uit je WattCycling trainingen te halen adviseren en stimuleren we om de Powerchecks wel te doen. Dit geeft namelijk zowel jou als je trainer inzicht in je progressie.

Welke WattCycling training past bij jouw doel?

WattCycling trainers

Klik op de afbeelding om de trainers te leren kennen.


BASTIAAN COLLETTE
Bastiaan is roeier en weet wat het is om te trainen met een doel. Naast zijn baan als docent helpt hij leden graag naar een betere conditie en uithoudingsvermogen.


BOYD WELSINK
Boyd heeft in drie verschillende sporten top 10 op Nederlands Kampioenschappen gehaald en hij fietst net zo snel als zijn schaduw!


ESTHER HORREVORTS
Esther is fanatiek fietser en gaat geen uitdaging uit de weg. Als trainster van het Vrouwenwielrennen op de weg, wil ze ook graag binnen Wattbikers motiveren.


HANNA SEVINGA
Hanna is vooral een liefhebber van sport. Stiekem is ze meer een analist dan een sporter, maar met haar fietskwaliteiten zit het wel goed.


JOHANNA D’AUMERIE
Johanna heeft na het roeien haar passie voor wielrennen opgepakt. Ze traint regelmatig en ik combinatie met haar studie bewegingswetenschappen is er veel kennis over trainingszones en -methodes.


LYSBET DE BOER
Lysbet was tot haar 18e veel op de ijsbaan te vinden, vanuit het langebaan schaatsen gaan tijdrijden en in aanraking gekomen met wielrennen en sinds twee jaar fanatiek triatleet.


RENS DE BOER
Rens is fanatiek, enthousiast en vindt het gevoel van (lichte) spierpijn erg fijn. Zijn fanatisme laat de WattCycling leden harder trappen.


RIK RIENKS
Rik heeft als roeier een flink ambitie, daarnaast kan hij erg hard fietsen en geniet ervan om mensen te enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen.


ROY LAGERBURG
Roy is triatleet. Dat hij lange afstanden gewend is, blijkt wel aan zijn deelname aan het WK IRONMAN op Hawaii en zijn 3e plaats op het WK IRONMAN 70.3 in zijn age-group.


THOMAS VAN DOP
Thomas is triatleet. Rondom zijn trainingen wilt hij graag zijn kennis en expertise delen met de WattCycling leden. Hij laat graag anderen het beste uit zichzelf halen!

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Amsterdam Amstel

Waar wacht je op?

Of doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de zones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.