Word lid en fiets je fit

WattCycling premium
€99
Per maand
Allround | HIT | Tri/Endurance | d'Huez
Train 2 keer per week op een vast trainingsmoment een 80 minuten WattCycling groepstraining.

Het abonnement is doorlopend, met minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. Per week krijg je 2 credits, deze zijn 3 maanden geldig.
Kies je eerste WattCycling training:
Je tweede WattCycling training kies je zelf met de WattCycling app.
WattCycling
€59
Per maand
Allround | HIT | Tri/Endurance | d'Huez
Train 1 keer per week op een vast trainingsmoment een 80 minuten WattCycling groepstraining.

Het abonnement is doorlopend, met minimaal 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar. Per week krijg je 1 credit, deze is 3 maanden geldig.
Kies je WattCycling training:
5 credits
€40
10 credits
€70
Credits zijn 3 maanden geldig.
Daluren strippenkaart (9.30u - 13.00u)
Train overdag zelf op de Wattbike. Doe een training uit de Wattbike App of een eigen training. Het is ook mogelijk om met Zwift te rijden. Je bepaalt zelf hoe lang je traint (max. 3,5 uur tussen 9.30u en 13.00u).
1 Daluren credit
€12,50
10 Daluren credits
€100
Credits zijn 3 maanden geldig.

Train smarter, get faster

Trainen op de Wattbike bij WattCycling Amsterdam Amstel is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing HIT, WattCycing d’Huez, WattCycling Tri/ Endurance, WattCycling Allround of PowerHour.

Goed om te weten

Lidmaatschap pauzeren

In de periode 1 mei en 30 september is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Door te pauzeren heb je de zekerheid op een Wattbike op jouw favoriete tijdstip vanaf 1 oktober.

Plan je trainingen zelf

Via Mijn WattCycling kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Kun je een keer niet? Tot uiterlijk twee uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 3 maanden geldig.

Ervaringen van leden

Ik wil jullie complimenten geven over dit seizoen. Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train en ik merk echt vooruitgang en zie dat ook terug in de cijfertjes (MMP van 340 naar 401, PES naar 87). Ook de wekelijkse e-mails met informatie over de trainingen en opzet van de trainingen zijn het best tot nu toe. De Nuis vs Roest training bijvoorbeeld heeft mij geleerd dat ik er beter vol in kan vliegen en doorharken op mijn tandvlees dan rustig doorbouwen. Had ik nooit gedacht van te voren! Dank!
Klaas

De WattCycling trainingen bevallen me heel goed! Ik merk echt verschil in kracht en duur. Gisteren een stuk buiten gefietst en de gemiddelde snelheid is zeker met 2 km per uur gestegen en ik kon in het peloton prima met 34 km per uur mee trappen. Dat lukte me vorig jaar echt niet!
Nike