Word lid en fiets je fit

Trainen bij WattCycling is de snelste, meest effectieve manier om je prestatie te verbeteren.

Word lid en fiets je fit

Train de eerste 2 maanden voor €39 per maand

en kies daarna voor een jaarabonnement, een strippenkaart of blijf bij het maandelijks opzegbaar abonnement.

Vanaf €51,50 /maand
Train smarter, get faster
Train 1 keer per week een open- of groepstraining op de Wattbike en 1 keer per week een buiten fietstraining op de racefiets (april t/m september).

Jaarabonnement
€51,50 /maand
Maandabonnement
€61,50 /maand
Extra trainen?
De flexibele add-ons zet je eenvoudig aan/uit via de WattCycling app bovenop het standaard 1 keer trainen per week abonnement. Prijs is per maand.
+€35 - Unlimited WattCycling trainingen
+€20 - Unlimited AmstelGym (core & kracht)

Het maandabonnement is doorlopend en maandelijks opzegbaar. Het jaarabonnement is het eerste jaar niet maandelijks opzegbaar. Opzegtermijn is 14 dagen met ingang van de eerste van de volgende maand.
Strippenkaart
Train wanneer jij wilt.
10 WattCycling credits
€175

10 buiten fietstraining credits
€100
5 buiten fietstraining credits
€50
1 buiten fietstraining credit
€10
De strippenkaart 10 credits is 4 maanden geldig, 5 credits 2 maanden en 1 credit 1 maand. Credits verlopen aan het einde van de periode.

Goed om te weten

WattCycling app

Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app. Kun je een keer niet? Tot uiterlijk 4 uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 1 maand geldig. Deze kun je inzetten voor een andere WattCycling training.

MEER OF MINDER TRAINEN

Meer of minder trainen kan altijd! Je bent vrij om maandelijks, met ingang van de eerste van de nieuwe maand, je abonnement te upgraden of downgraden om zodoende meer of minder te trainen. De minimale periode is 1 maand.

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing HIT, WattCycing d’Huez, WattCycling Tri/ Endurance, WattCycling Allround, de Open Training of de Buiten Fietstraining.

Train smarter, get faster

Trainen op de Wattbike bij WattCycling Amsterdam Amstel is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Ervaringen van leden

Ik wil jullie complimenten geven over dit seizoen. Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train en ik merk echt vooruitgang en zie dat ook terug in de cijfertjes (MMP van 340 naar 401, PES naar 87). Ook de wekelijkse e-mails met informatie over de trainingen en opzet van de trainingen zijn het best tot nu toe. De Nuis vs Roest training bijvoorbeeld heeft mij geleerd dat ik er beter vol in kan vliegen en doorharken op mijn tandvlees dan rustig doorbouwen. Had ik nooit gedacht van te voren! Dank!
Klaas

De WattCycling trainingen bevallen me heel goed! Ik merk echt verschil in kracht en duur. Gisteren een stuk buiten gefietst en de gemiddelde snelheid is zeker met 2 km per uur gestegen en ik kon in het peloton prima met 34 km per uur mee trappen. Dat lukte me vorig jaar echt niet!
Nike