Inspiratiesessie: van schoolslag naar het WK IRONMAN met Roy Lagerburg

Roy Lagerburg is langeafstandstriatleet en trainer bij WattCycling. De lezing is interessant voor (tri)atleten van alle niveaus.

Inspiratiesessie Roy

Roy Lagerburg is langeafstandstriatleet en trainer bij WattCycling. In 2014 zwom Roy nog schoolslag en in 2016 stond hij voor het eerst op het WK Ironman op Hawaii. Vorig jaar werd Roy 7e in zijn leeftijdscategorie op het WK halve Ironman in Zuid-Afrika. Nu heeft hij zich opnieuw gekwalificeerd voor het WK halve Ironman in Nice en het WK Ironman op Hawaii, waar hij de komende maanden zijn eerdere prestaties wil overtreffen.

In deze inspiratiesessie vertelt Roy wat hij heeft gedaan om zich twee keer te kwalificeren voor het WK Ironman op Hawaii en hoe hij daar op terug kijkt. Vanuit zijn eigen ervaringen vertelt hij hoe je je zo goed mogelijk voorbereid voor jouw start aan een triatlon. Aansluitend zal dit in de praktijk gebracht worden door een koppeltraining op de Wattbike.

De lezing is interessant voor (tri)atleten van alle niveaus. Voor beginnende triatleten die willen weten wat er überhaupt bij komt kijken om te trainen voor een triatlon tot ervaren triatleten die geïnteresseerd zijn in de stappen die je nog iets verder kunnen brengen.

Ben je lid van WattCycling? Dan kan je de inspiratiesessie ook boeken via het rooster voor 1 WattCycling credit.

WattCycling Amsterdam Amstel

In het Amstelkwartier vind je onze locatie. We bieden WattCycling trainingen aan van 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Daarnaast organiseren we buiten fietstrainingen, inspanningstesten en andere trainingen.

Meld je aan