Zomerse Zondag Ritten

Op die zonnige zomerse zondagen is niets heerlijker dan op je fiets stappen, de stad achter je te laten en te genieten van het groen, de zon en je fietstraining! Op de zondagen 5 mei, 19 mei, 2 juni, 16 juni, 30 juni, 14 juli, 28 juli, 11 augustus en 25 augustus kan je gratis aansluiten. We vertrekken 09.30 uur en zijn rond 12.00 uur terug. We fietsen zo’n 50 tot 60 km.

Het Amstelkwartier is het perfecte startpunt voor een zondagse wielertraining onder leiding van een gediplomeerde WattCycling trainer. WattCycling en tHUIS aan de AMSTEL slaan de handen ineen en organiseren een gezellige en leerzame training.

Op de zondagen 5 mei, 19 mei, 2 juni, 16 juni, 30 juni, 14 juli, 28 juli, 11 augustus en 25 augustus kan je gratis aansluiten. We vertrekken 09.30 uur en zijn rond 12.00 uur terug. We fietsen zo’n 50-60 km.

Bij voldoende aanmeldingen maken we twee groepen met verschillende snelheden. Met een gemiddelde snelheid van 25-26 km/u en 28-30 km/u. Ervaring met fietsen in een groep is een pré.

Deelname is op eigen risico. Een helm opzetten, reserveband en fietspompje meenemen is verplicht. Ondanks dat het een gratis evenement is vragen wij je om aan te melden, zodat wij kunnen inschatten hoe groot de groep is en kunnen zorgen voor voldoende trainers.

Na afloop is iedereen welkom voor een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers op het terras van tHUIS aan de AMSTEL.
Er is een douche en omkleed gelegenheid bij de startlocatie: WattCycling Amsterdam Amstel.

NB: Je hoeft geen lid te zijn van WattCycling om deel te nemen!

WattCycling Amsterdam Amstel

In het Amstelkwartier vind je onze locatie. We bieden WattCycling trainingen aan van 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Daarnaast organiseren we buiten fietstrainingen, inspanningstesten en andere trainingen.

Meld je aan