Vanaf dinsdag 1 september is WattCycling Delft weer geopend. Boek je try-out pakket hier.

WattCycling Delft

Kleveringweg 33 (2e verdieping), 2616 LZ Delft

Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig met de WattCycling app.

Try-out pakket: ervaar de meerwaarde van WattCycling!

Je begint altijd met de Watt’s WattCycling introductietraining. Hier leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers krijg je na de introductietraining 4 WattCycling try-out credits die je kunt inzetten voor alle trainingen. Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is.

Verantwoord trainen

Als WattCycling maken we gebruik van de regels in het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van de branchevereniging NL Actief. Hiervoor hebben we een aantal maatregelen moeten nemen, meer hierover kun je hier lezen.

FAQ

Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op.

+31 6 5322 9854
delft@wattcycling.nl

Welke training kies jij?

Goed om te weten

Plan je trainingen zelf

Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app. Kun je een keer niet? Tot uiterlijk 4 uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 1 maand geldig. Deze kun je inzetten voor een andere WattCycling training.

Meer of minder trainen

Meer of minder trainen kan altijd! Je bent vrij om maandelijks, met ingang van de eerste van de nieuwe maand, je abonnement te upgraden of downgraden om zodoende meer of minder te trainen. De minimale periode is 1 maand.

Breng je progressie in kaart

We organiseren regelmatig Powerchecks om je progressie in kaart te brengen. De Powerchecks zijn tijdens de reguliere trainingen. Het is overigens niet verplicht mee te doen. Er is altijd een alternatief programma, maar om het maximale uit je WattCycling trainingen te halen adviseren en stimuleren we om de Powerchecks wel te doen. Dit geeft namelijk zowel jou als je trainer inzicht in je progressie.

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Delft

Waar wacht je op?