Vanaf dinsdag 1 september is WattCycling Delft weer geopend. Boek je introductietraining hier.

Wanneer kom je trainen?

80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app.

Ervaar de meerwaarde van WattCycling zelf!

Tijdens de Watt’s WattCycling introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.

WattCycling Delft

Kleveringweg 33 (2e verdieping)
2616 LZ Delft

Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op.

+31 6 5322 9854
delft@wattcycling.nl

Goed om te weten

Plan je trainingen zelf

Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app. Kun je een keer niet? Tot uiterlijk 4 uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 1 maand geldig. Deze kun je inzetten voor een andere WattCycling training.

Meer of minder trainen

Meer of minder trainen kan altijd! Je bent vrij om maandelijks, met ingang van de eerste van de nieuwe maand, je abonnement te upgraden of downgraden om zodoende meer of minder te trainen. De minimale periode is 1 maand.

Breng je progressie in kaart

We organiseren regelmatig Powerchecks om je progressie in kaart te brengen. De Powerchecks zijn tijdens de reguliere trainingen. Het is overigens niet verplicht mee te doen. Er is altijd een alternatief programma, maar om het maximale uit je WattCycling trainingen te halen adviseren en stimuleren we om de Powerchecks wel te doen. Dit geeft namelijk zowel jou als je trainer inzicht in je progressie.

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Delft

Waar wacht je op?

Of doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de zones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.