Word lid en fiets je fit

Trainen op een Wattbike is de snelste, meest effectieve manier om je prestatie te verbeteren

Word lid en fiets je fit

Vanaf €59 /maand
Train smarter, get faster
Train 1 keer per week op de Wattbike.

Maandabonnement
€59 /maand
Add-ons:
Extra trainen? Add-ons zet je eenvoudig aan/uit via de WattCycling app bovenop het standaard 1 keer trainen per week abonnement. Prijs is per maand.
+€35 - 1 extra training per week
+€60 - train onbeperkt

Het maandabonnement is doorlopend en maandelijks opzegbaar. Opzegtermijn is 14 dagen met ingang van de eerste van de volgende maand.
Strippenkaart
Train wanneer jij wilt.
5 WattCycling credits
€95
10 WattCycling credits
€175
20 WattCycling credits
€319
De strippenkaart 5 credits is 2 maanden geldig, de 10 credits 4 maanden en de 20 credits 8 maanden. Credits verlopen aan het einde van de periode.

Train smarter, get faster

Trainen op de Wattbike bij WattCycling Maarsbergen is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing HIT, WattCycing d’Huez, WattCycling Tri/ Endurance, WattCycling Allround of PowerHour.

Ervaringen van leden

Met 6 vrienden heb ik een fietstocht gemaakt van 12 dagen op de MTB met gemiddeld 90 km per dag. Mijn training bestond uit 1 á 2 keer per week op de Wattbike trainen bij WattCyclinig. Het was bijzonder hoe fit ik was vergelijken met de anderen. Met gemak (en met een goede snelheid) heb ik de fietstocht volbracht!
Carina

Ik train al een paar jaar bij WattCycling als voorbereiding op het triathlon seizoen. Uit powerchecks is gebleken dat ik ondanks mijn wat hogere leeftijd nog steeds meer wattage trap dan vorig jaar. Trainen op de Wattbike maakt me dus echt sterker!
Marijke Zeekant