WattCycling Roosendaal

Bergrand 230, 4707 AT Roosendaal (kaart bekijken)

Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig met de WattCycling app.

Verantwoord trainen

Als WattCycling maken we gebruik van de regels in het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van de branchevereniging NL Actief. Hiervoor hebben we een aantal maatregelen moeten nemen, meer hierover kun je hier lezen.

Ervaar zelf de meerwaarde van WattCycling!

Met het try-out pakket begin je altijd met de introductietraining. Hier leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Om ook echt de meerwaarde van WattCycling te ervaren (de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers) krijg je na de introductietraining 4 WattCycling try-out credits die je kunt inzetten voor alle trainingen.

Welke training kies jij?

We bieden 4 trainingslijnen aan: HIT, d’Huez, Tri-Endurance & Allround.

Train bij WattCycling Roosendaal

op de Wattbike

Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op.

0165 570148
roosendaal@wattcycling.nl

WattCycling trainers


KEVIN
Ik ben in 2014 begonnen met fietsen, in eerste instantie met woon/werkritten, maar later verslaafd geraakt aan koersen bij de TMZ en BWF. Ook fiets ik regelmatig zelf uitgezette (monster)tochten van meer dan 200km. De afgelopen jaren heb ik zelf meegetraind bij WattCycling

Crispijn Dingelouts
18 jaar oud en met zeer veel passie voor de wielersport. Ik wil deze passie ook met zo veel mogelijk mensen delen. Zelf koers ik op hoog niveau bij WWV en hoop later prof te kunnen worden.


RONALD VAN BROEKHOVEN
In 2012 vroeg m’n beste vriend Leo of ik geen zin had om mee te doen met Colsensation, het op fietsen van de Mont Ventoux om geld op te halen voor KWF. Hoewel altijd gesport, had ik geen enkele ervaring met toerfietsen. Ik heb een fiets gekocht, ben gaan trainen en slaagde erin dat jaar 3 keer naar de top van de Ventoux te rijden. Verliefd op de fiets kwam ik terug. Sindsdien is het fietsen een groot deel van mijn leven geworden. Dat plezier en die passie wil ik overbrengen en anderen helpen zichzelf te verbeteren op de fiets.


BAS VAN BAAL
Ik zit in het laatste jaar van mijn CIOS studie bewegingsagoog. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd al sportmasseur op het CIOS, geef ik al 6 jaar lang training op verschillende gebieden (regulier onderwijs, zwemonderwijzer, speciaal onderwijs, fitness trainer) en werk ik als revalidatietrainer. Sinds 2 jaar geef ik core stability training aan de fietsers/wielrenners bij WattCycling Roosendaal. Naast het wielrennen, mountainbiken en trainen op een Wattbike is er ook training nodig voor de core, bestaande uit heupspieren, billen, buik en lage rug. Waar ik voor wil zorgen is dat de fietsers naast het fietsen ook hun core versterken voor een betere stabiliteit, meer kracht en het kunnen voorkomen van verkeerde houdingen op de fiets, het werk en bijvoorbeeld tijdens het klussen. Daardoor verbeteren we de prestaties en worden blessures voorkomen.

BAS DAMME
Na lang niet meer gesport te hebben ben ik via een vriend in 2016 begonnen te fietsen met het doel om aan de Alpe D’HuZes mee te doen. Sindsdien is mijn passie voor fietsen en boksen gegroeid. Met veel enthousiasme en plezier sport ik met een aantal fantastische bikers en spar ik vaak met mijn dochter. Naast het zelf sporten verzorg ik fiets- en bokstrainingen. Sinds 2020 verzorg ik trainingen voor WattCycling, waar ik graag mijn enthousiasme overbreng op andere fietsers. Door doelgericht en verstandig te trainen kan je op iedere leeftijd prestaties neerzetten.