WattCycling Roosendaal

Bergrand 230, 4707 AT Roosendaal (kaart bekijken)

Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig met de WattCycling app.

Verantwoord trainen

Als WattCycling maken we gebruik van de regels in het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van de branchevereniging NL Actief. Hiervoor hebben we een aantal maatregelen moeten nemen, meer hierover kun je hier lezen.

Ervaar zelf de meerwaarde van WattCycling!

Met het try-out pakket begin je altijd met de introductietraining. Hier leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Om ook echt de meerwaarde van WattCycling te ervaren (de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers) krijg je na de introductietraining 4 WattCycling try-out credits die je kunt inzetten voor alle trainingen.

Boek je try-out pakket

€48,00 (normaal €95)

Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is.

Gratis introductietraining
3 + 1 gratis WattCycling trainingen
Bidon

Data introductietrainingen:
Plan je training zelf na het boekenWelke training kies jij?

We bieden 4 trainingslijnen aan: HIT, d’Huez, Tri-Endurance & Allround.

Train bij WattCycling Roosendaal

op de Wattbike

Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op.

0165 570148
roosendaal@wattcycling.nl

WattCycling trainers


LEO
Op 16 jarige leeftijd kocht ik mijn eerste wielrenfietsje, een rode Ti Raleigh van het team van Peter Post. Stalen frame, schakelhandels op de buis, toeclips en een totaal gewicht van ongeveer 12 kg. Nu vele jaren verder en gevat door met name het ‘klimvirus’ rijd ik per jaar vele hoogte- en vlakke kilometers op een fiets van ongeveer 8 kg, klikpedalen en nog net geen elektronisch schakelen. Recreatief rondjes rijden ging over in het rijden van triathlons, duathlons en tochten zoals de Amstel Gold. Na de Marmotte, Ardechoise en meerdere deelnames aan de Alpe d’Huzes kreeg ik in 2013 mijn beste vriend Ronald zover om te gaan fietsen en mee te doen met Colsensation. Klaarblijkelijk werkt mijn passie aanstekelijk want hierna volgde meerdere vrienden en delen we dezelfde slogan:  “Every ride is a tiny Holiday”.


MARCO VAN DER HULST
In 1972 ben ik begonnen met wielrennen en in 1984 heb ik als baanwielrenner deelgenomen aan de Olympische Spelen in Los Angeles. In 1985 ben ik beroepswielrenner geworden bij de Skala formatie en in 1992 heb ik mijn laatste jaar als professioneel wielrenner bij Buckler gereden. Ook na mijn fietscarrière draait mijn leven nog steeds voor een groot deel om de fiets. Toen ik als oud-renner in aanraking kwam met de Wattbike, en er de toegevoegde waarde van inzag, ben ik training gaan geven bij WattCycling. Ik hoop anderen met mijn ervaring en passie voor de wielersport te mogen begeleiden op weg naar sportieve hoogtepunten.


RONALD VAN BROEKHOVEN
In 2012 vroeg m’n beste vriend Leo of ik geen zin had om mee te doen met Colsensation, het op fietsen van de Mont Ventoux om geld op te halen voor KWF. Hoewel altijd gesport, had ik geen enkele ervaring met toerfietsen. Ik heb een fiets gekocht, ben gaan trainen en slaagde erin dat jaar 3 keer naar de top van de Ventoux te rijden. Verliefd op de fiets kwam ik terug. Sindsdien is het fietsen een groot deel van mijn leven geworden. Dat plezier en die passie wil ik overbrengen en anderen helpen zichzelf te verbeteren op de fiets.


BAS VAN BAAL
Ik zit in het laatste jaar van mijn CIOS studie bewegingsagoog. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd al sportmasseur op het CIOS, geef ik al 6 jaar lang training op verschillende gebieden (regulier onderwijs, zwemonderwijzer, speciaal onderwijs, fitness trainer) en werk ik als revalidatietrainer. Sinds 2 jaar geef ik core stability training aan de fietsers/wielrenners bij WattCycling Roosendaal. Naast het wielrennen, mountainbiken en trainen op een Wattbike is er ook training nodig voor de core, bestaande uit heupspieren, billen, buik en lage rug. Waar ik voor wil zorgen is dat de fietsers naast het fietsen ook hun core versterken voor een betere stabiliteit, meer kracht en het kunnen voorkomen van verkeerde houdingen op de fiets, het werk en bijvoorbeeld tijdens het klussen. Daardoor verbeteren we de prestaties en worden blessures voorkomen.


BAS NIEUWKOOP

Tot mijn 18e heb ik altijd gevoetbald, maar daarna ben ik langzaam verliefd geworden op de wielersport. In 2015 begon ik bij de junioren op de weg. Inmiddels ben ik een belofterenner bij Team Invicta en focus ik op strandraces. Naast het fietsen studeer ik Commerciële Economie (HBO). Na mijn studie wil ik werken in de fietsbranche, want hier ligt mijn passie! Tijdens de WattCycling trainingen deel ik deze passie met iedereen om andere te kunnen helpen het maximale uit zichzelf te halen en grenzen te verlegen.

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Roosendaal

Waar wacht je op?

Doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de zones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.