Vanaf dinsdag 1 september is WattCycling Utrecht weer geopend. Boek je introductietraining hier.

Wanneer kom je trainen?

80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Het wisselen van trainingsmoment is altijd mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Ervaar de meerwaarde van WattCycling zelf!

Tijdens de Watt’s WattCycling introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.

WattCycling Utrecht

Schooneggendreef 27K
3562 GG Utrecht

085 018 00 00
utrecht@wattcycling.nl

Welke WattCycling training past bij jouw doel?

Goed om te weten

Meer of minder trainen

Meer of minder trainen kan altijd! Je bent vrij om maandelijks, met ingang van de eerste van de nieuwe maand, je abonnement te upgraden naar premium of terug te downgraden naar een keer per week trainen om zodoende meer of minder te trainen. De minimale periode is 1 maand.

Breng je progressie in kaart

We organiseren regelmatig Powerchecks om je progressie in kaart te brengen. De Powerchecks zijn tijdens de reguliere trainingen. Het is overigens niet verplicht mee te doen. Er is altijd een alternatief programma, maar om het maximale uit je WattCycling trainingen te halen adviseren en stimuleren we om de Powerchecks wel te doen. Dit geeft namelijk zowel jou als je trainer inzicht in je progressie.

Lidmaatschap pauzeren

Per 1 mei, 1 juni, 1 juli, 1 augustus of 1 september is het mogelijk om je abonnement te pauzeren tot eind september. 

Plan je trainingen zelf

Via Mijn WattCycling kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Kun je een keer niet? Tot uiterlijk 24 uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 1 maand geldig. Deze kun je inzetten voor een andere WattCycling training.

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Utrecht

Waar wacht je op?

Of doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de zones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.