WattCycling Utrecht

Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig met de WattCycling app.

Ervaar zelf de meerwaarde van WattCycling!

Met het try-out pakket begin je altijd met de introductietraining. Hier leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Om ook echt de meerwaarde van WattCycling te ervaren (de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers) krijg je na de introductietraining 4 WattCycling try-out credits die je kunt inzetten voor alle trainingen.

Boek je proefperiode

2 maanden €39 per maand,
daarna €59

Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is.

Gratis introductietraining (t.w.v. €15)
2 maanden proefperiode
Bidon

Data introductietrainingen:
Plan je training zelf na het boekenWelke training kies jij?

We bieden 4 trainingslijnen aan: HIT, d’Huez, Tri-Endurance & Allround.

Train bij WattCycling Utrecht

op de Wattbike

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.
Telefonisch bereikbaar op kantooruren.

0654900543
utrecht@wattcycling.nl

Nieuwe locatie in april/mei 2023.

Goed om te weten

Meer of minder trainen

Meer of minder trainen kan altijd! Je bent vrij om maandelijks, met ingang van de eerste van de nieuwe maand, je abonnement te upgraden naar premium of terug te downgraden naar een keer per week trainen om zodoende meer of minder te trainen. De minimale periode is 1 maand.

Breng je progressie in kaart

We organiseren regelmatig Powerchecks om je progressie in kaart te brengen. De Powerchecks zijn tijdens de reguliere trainingen. Het is overigens niet verplicht mee te doen. Er is altijd een alternatief programma, maar om het maximale uit je WattCycling trainingen te halen adviseren en stimuleren we om de Powerchecks wel te doen. Dit geeft namelijk zowel jou als je trainer inzicht in je progressie.

Lidmaatschap pauzeren

Per 1 mei, 1 juni, 1 juli, 1 augustus of 1 september is het mogelijk om je abonnement te pauzeren tot eind september. 

Plan je trainingen zelf

Via Mijn WattCycling kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Kun je een keer niet? Tot uiterlijk 24 uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 1 maand geldig. Deze kun je inzetten voor een andere WattCycling training.

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Utrecht

Waar wacht je op?

Schooneggendreef 27K, 3562 GG Utrecht (kaart bekijken)