25% korting op een introductietraining met kortingscode: BLACKFRIDAY (t/m 30 nov.)

Wanneer kom je trainen?

80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app.

Ervaar de meerwaarde van WattCycling zelf!

Tijdens de Watt’s WattCycling introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.

WattCycling Voorschoten

Papelaan 85E
2252 EG Voorschoten
Neem de zij-ingang, WattCycling is gevestigd bij Tri-PT Studio.

Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op.

+31 6 18144296
voorschoten@wattcycling.nl

Goed om te weten

WattCyling app

Kies wekelijks je favoriete training, inplannen kan eenvoudig via de WattCycling app.  Kun je een keer niet? Tot uiterlijk 4 uur voor de start van de training kun je je afmelden. Je credit blijft vervolgens 1 maand geldig. Deze kun je inzetten voor een andere WattCycling training.

Meer of minder trainen

Meer of minder trainen kan altijd! Je bent vrij om maandelijks, met ingang van de eerste van de nieuwe maand, je abonnement te upgraden of downgraden om zodoende meer of minder te trainen. De minimale periode is 1 maand.

Breng je progressie in kaart

We organiseren regelmatig Powerchecks om je progressie in kaart te brengen. De Powerchecks zijn tijdens de reguliere trainingen. Het is overigens niet verplicht mee te doen. Er is altijd een alternatief programma, maar om het maximale uit je WattCycling trainingen te halen adviseren en stimuleren we om de Powerchecks wel te doen. Dit geeft namelijk zowel jou als je trainer inzicht in je progressie.

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Voorschoten

Waar wacht je op?

Of doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de zones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past.