Regels buiten fietstraining

 In Nieuws

We hebben een aantal regels opgesteld om de buitentrainingen veilig te laten verlopen. Neem alsjeblieft de tijd om deze goed door te lezen.

Reserveren is verplicht
Vooraf reserveren d.m.v. de WattCycling app is verplicht (Android of IOS)! Als je dit niet gedaan hebt mag je niet mee. Hiermee verklaar je ook dat jij of iemand bij jou thuis geen (milde) symptomen heeft van verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. 

Op dinsdagavond hebben we 2 groepen:

  • De eerste groep: MMP > 300 watt
  • De tweede groep: MMP < 300 watt

Op maandag- en donderdagavond kan je je aanmelden voor de buiten fietstraining. Ieder niveau kan mee doen, omdat de specifieke training op een rondje wordt gegeven waar ieder op zijn/haar niveau kan trainen.

Annuleer tijdig
Mocht je voorafgaand de fietstraining klachten van verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts hebben dan kun je de training kosteloos annuleren tot 4 uur voorafgaand aan de training. Indien mogelijk probeer tijdig te annuleren, op deze manier kunnen we leden op de wachtlijst ook een kans geven alsnog naar de training te kunnen komen. 

Wees op tijd 
We verzamelen 5 minuten voor aanvang voor de deur bij WattCycling Amsterdam Amstel. Het is de bedoeling dat je thuis omkleed, naar het toilet gaat en je handen wast. 

We fietsen rustig naar de trainingslocatie. Hier heeft de training een fysieke en fiets-technische inhoud.

Verantwoord fietsen
We trainen in groepjes van 8 personen. Hierbij is het belangrijk dat we de regels van anderhalve meter afstand in acht houden. Houd je hierbij ook aan de algemene verkeersregels. Waarschuw bij naderend verkeer de rest van de groep. 

Als je mee wil trainen zijn de volgende items verplicht: 

  • Fietshelm
  • Reservebandje + pompje
  • Bidon en reepje
  • Regen/windjack
Recent Posts