Beoordelingen voor WattCycling

4.9
Rated 4.9 out of 5
Op basis van 21 reviews
Uitstekend95%
Heel goed0%
Gemiddeld5%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat leden zeggen over WattCycling

Supertraining

Rated 5 out of 5
3 maart 2022

Leuke trainers en ik word er echt beter van!

Bob

Wish I started sooner!

Rated 5 out of 5
22 februari 2022

I’ve purchased the introduction package mostly because the wind and the rain were making it too hard to train consistently outdoor. I have never trained using a power meter or a structured workout plan and I have to say that I am amazed by how hard you can train in such a short window of time. The insight about the pedalling efficieny is also something very important that I am learning about my peddling technique. I strongly recommend giving it a try, you won’t regret it.

Sebastiano

Perfecte manier om sterker te worden

Rated 5 out of 5
18 februari 2022

Een erg leuke en gevarieerde manier op op je eigen niveau te werken aan je kracht en conditie. Echt snel resultaat en om de paar maanden een nieuwe test om te zien waar je staat. TOP

Liesbeth

Top training

Rated 5 out of 5
18 februari 2022

Samen trainen verlaagd de pijn en het afzien en verhoogd de motivatie om vol te houden.

Esther

Lid vanaf het eerste uur

Rated 5 out of 5
18 februari 2022

Sinds de start van Watt-Cycling Delft ben ik lid en dit bevalt uitstekend. Aardige trainers met elke week weer een gevarieerde training op het programma. Naast buitenfietsen en op zolder op de Tacx een waardevolle toevoeging aan mijn trainingen, en ook nog erg gezellig!

Erik

Fitter, sneller en beter fietsen

Rated 5 out of 5
17 februari 2022

Bij WattCycling Delft word je als persoon fitter en als fietser sneller, doordat je op vermogen op basis van je op maat gemaakte schema traint. Ook gaat je traptechniek vooruit.
Je traint bij WattCycling Delf binnen, zodat je buiten lekker, beter en makkelijker fietst.

Martin

Ik heb een erg goede introductie les gehad.

Rated 5 out of 5
31 januari 2022

Het materiaal en de zaal waren netjes. De leraar zorgde voor een goede sfeer en zijn uitleg wasduidelijk. Ik was gewoon in mijn sportkleren aangekomen en dit was geen probleem, maar volgende keer neem ik zeker goede fietskleren en schoenen mee.

Ramses

Prima trainingen, veel variatie, enthousiaste trainers

Rated 5 out of 5
1 december 2021

en een hele goede sfeer!

Klaas

Fijne en motiverende introductieles

Rated 5 out of 5
17 november 2021

Fijne en motiverende introductieles gehad. Heel goede en duidelijke uitleg over alles wat nodig is om met de trainingen te starten. Ook heel fijn parkeren om de hoek bij Gamma etc. Is eerste anderhalve uur gratis.

Mabelle

Prijzig

Rated 3 out of 5
16 november 2021

Hoge prijs. Prijsverschil tussen jaar en maand abonnement bijvoorbeeld is veel te klein.

Tim

Succes gegarandeerd

Rated 5 out of 5
10 november 2021

Mijn doel was het beklimmen van de Mont Ventoux. Door de trainingen op de wattbike is het gelukt! Gevarieerde trainingen die gegeven worden door enthousiaste en opzwepende trainers!
Ik ga zeker door met trainen bij wattcycling en raad het iedereen aan.

Henriette

on target training!

Rated 5 out of 5
8 november 2021

Dankzij Wattcycling super getarget getraind voor full distance Ironman. Boyd is echt een briljante trainer, maakt de trainingen boeiend door zijn epische wielerverhalen en motiveert je tot je laatste zuchtje lucht!

Sander

Geweldige trainers, slimme trainingen en een slimme fiets. Een succesvolle combinatie!

Rated 5 out of 5
20 september 2021

Ik ben viavia bij WattCycling terecht gekomen, omdat ik mij ging voorbereiden op een hele triatlon en nul ervaring had wat betreft wielrennen.
De trainingen van WattCycling waren efficient én effectief waardoor ik mij sneller dan verwacht heb kunnen ontwikkelen. Daarbij speelde de feedback die de Watt-bikes genereren een grote rol, maar nog veel belangrijker waren de trainers. Stuk voor stuk trainers met verstand van zaken, zelf ervaren wielrenners die met plezier en enthousiasme de trainingen geven.
Ik heb de trainngen met veel plezier gevolgd en het heeft mij geholpen om in vijf maanden te gaan van iemand die nog omviel bij het stoplicht (dat is echt gebeurd) naar iemand die 180k in 5,5 uur fietst.

Maarten

Heerlijk diep gaan

Rated 5 out of 5
29 augustus 2021

Op de racefiets is het niet mogelijk om zo diep te gaan als op een Wattbike. Heerlijke pittige toevoeging aan het buitenfietsen en je leert er ook nog het nodige over traptechniek.’

Teun

Hele goede trainingen!!

Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Goed professioneel concept uitgelegd door enthousiaste trainers, echt even helemaal kapot gaan

Rutger

Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train

Rated 5 out of 5
29 juli 2021

Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train en ik merk echt vooruitgang en zie dat ook terug in de vermogens. De wekelijkse e-mails met informatie over de trainingen zijn ook erg interessant. Dank!

Klaas

Hartstikke enthousiast

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Het enthousiasme van de instructeurs werkt aanstekelijk! Door hun krijg je heel veel zin om te gaan trainen!!

Sarah

precies wat ik hoopte

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

De trainingen bij WattCycle zijn precies wat ik hoopte. Geen hyperactieve, overspannen aanmoedigende spinning instructeur, maar mensen met passie voor de wielersport.
Ik voel me thuis. En ik werk aan mijn kracht en uithoudingsvermogen door een slimme trainingsopbouw op mijn eigen niveau. Top.

Paul

Zinvolle introductietraining

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

Dit is een hele goede introductietraining. Trainer Rens vertelt ook duidelijk en uitgebreid wat alles betekent. Ik heb hier, naast dat het een leuke en pittige training is, echt veel aan gehad. Wat Watt uniek maakt is dat de lessen persoonlijk op je worden afgestemd.

Marit