Beoordelingen voor WattCycling

5
Rated 5 out of 5
Op basis van 9 reviews
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat leden zeggen over WattCycling

Geweldige trainers, slimme trainingen en een slimme fiets. Een succesvolle combinatie!

Rated 5 out of 5
20 september 2021

Ik ben viavia bij WattCycling terecht gekomen, omdat ik mij ging voorbereiden op een hele triatlon en nul ervaring had wat betreft wielrennen.
De trainingen van WattCycling waren efficient én effectief waardoor ik mij sneller dan verwacht heb kunnen ontwikkelen. Daarbij speelde de feedback die de Watt-bikes genereren een grote rol, maar nog veel belangrijker waren de trainers. Stuk voor stuk trainers met verstand van zaken, zelf ervaren wielrenners die met plezier en enthousiasme de trainingen geven.
Ik heb de trainngen met veel plezier gevolgd en het heeft mij geholpen om in vijf maanden te gaan van iemand die nog omviel bij het stoplicht (dat is echt gebeurd) naar iemand die 180k in 5,5 uur fietst.

Maarten

Heerlijk diep gaan

Rated 5 out of 5
29 augustus 2021

Op de racefiets is het niet mogelijk om zo diep te gaan als op een Wattbike. Heerlijke pittige toevoeging aan het buitenfietsen en je leert er ook nog het nodige over traptechniek.’

Teun

Hele goede trainingen!!

Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Goed professioneel concept uitgelegd door enthousiaste trainers, echt even helemaal kapot gaan

Rutger

Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train

Rated 5 out of 5
29 juli 2021

Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train en ik merk echt vooruitgang en zie dat ook terug in de vermogens. De wekelijkse e-mails met informatie over de trainingen zijn ook erg interessant. Dank!

Klaas

Hartstikke enthousiast

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Het enthousiasme van de instructeurs werkt aanstekelijk! Door hun krijg je heel veel zin om te gaan trainen!!

Sarah

precies wat ik hoopte

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

De trainingen bij WattCycle zijn precies wat ik hoopte. Geen hyperactieve, overspannen aanmoedigende spinning instructeur, maar mensen met passie voor de wielersport.
Ik voel me thuis. En ik werk aan mijn kracht en uithoudingsvermogen door een slimme trainingsopbouw op mijn eigen niveau. Top.

Paul

Zinvolle introductietraining

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

Dit is een hele goede introductietraining. Trainer Rens vertelt ook duidelijk en uitgebreid wat alles betekent. Ik heb hier, naast dat het een leuke en pittige training is, echt veel aan gehad. Wat Watt uniek maakt is dat de lessen persoonlijk op je worden afgestemd.

Marit

Leuke trainers en goede begeleiding

Rated 5 out of 5
8 juni 2021

Goede training. Serieus en echt voor wielerliefhebbers. Fijne professionele plek met goede faciliteiten.

Marco

Zeer effectieve trainingen

Rated 5 out of 5
5 juni 2021

Alles is ontzettend goed geregeld bij deze club, dikke aanrader plus Esther legt alles rustig en zeer professioneel uit!!

Kees