train-in-jouw-persoonlijke-zones-op-de-wattbike

Train smarter, get faster

Trainen op de Wattbike bij WattCycling Roosendaal is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycling HIT, WattCycling d’Huez, WattCycling Tri/ Endurance, WattCycling Allround of PowerHour. Tijdens de Open Training heb je altijd de betrouwbare feedback die de Wattbike je geeft.

bij-wattcycling-krijg-je-persoonlijke-aandacht
wattbike.-de-meest-geavanceerde-indoor-fietstrainer

Wattbike. De meest geavanceerde indoor fietstrainer

Bij WattCycling fiets je op de Wattbike. De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De Wattbike meet heel nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte fiets. De continue feedback die de Wattbike je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit, en met de PolarView zie je ook hoe je kracht zet en kun je werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike.

Analyseer je training

Maak via je smartphone gebruik van de Wattbike Hub om je prestaties op te slaan, te analyseren en te delen (Strava e.d.). Via de Wattbike Hub krijg je ook toegang tot een uitgebreide serie trainingsschema’s en testen.

deel-je-trainingen

De verschillende trainingen

WattCycling Tri/Endurance

De WattCycling Tri/Endurance trainingen richten zich op fietsers en triatleten die zich willen voorbereiden op lange fietstochten en/of tijdritten. De nadruk ligt op langere duurblokken. De  tijdritpositie kan hier goed geoefend worden.
Duur training: 80 minuten

WattCycling d’Huez

De nadruk bij de WattCycling d’Huez trainingen ligt op een combinatie van langere intervallen en een lage trapfrequentie met veel weerstand. Ideaal voor de voorbereiding op fietstochten in de Ardennen, Alpen of Pyreneeën.
Duur training: 80 minuten

WattCycling HIT

De High Intensity Trainingen bestaan uit stevige intervallen op hoge intensiteit. Geschikt voor sporters met concrete prestatiedoelen voor evenementen met hoge snelheden, sprints en demarrages. Of dat nou officiële koersen zijn of plaatsnaambord-sprintjes, deze trainingen zorgen voor topsnelheid in de benen.
Duur training: 80 minuten

WattCycling Allround

De WattCycling Allround trainingen zijn een combinatie van de d’Huez, HIT en Tri/Endurance trainingen. Alle facetten van het trainen komen aan bod.
Duur training: 80 minuten

Trainingsrooster

Hieronder vindt u alle aankomende trainingen

Belangrijke features

Plan je trainingen zelf

In Fitmanager kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen voor de hele periode. Zorg ervoor dat je wijzigingen van je normale trainingsmoment zo snel mogelijk invoert, dan heb je de meeste kans dat er nog een Wattbike beschikbaar is.

Je training annuleren

Kun je je training toch niet halen? Tot uiterlijk vier uur voor de start van de training kun je je afmelden via de website of de mobiele app van Fitmanager. Doe je dit tijdig, dan krijg je jouw credit terug en kan deze in dezelfde maand opnieuw ingepland worden.

Lidmaatschap Pauzeren

Het abonnement op het winterprogramma van 5 maanden eindigt automatisch na deze 5 maanden. Je kunt als deelnemer het abonnement pauzeren in het voorjaar en de zomer. Dit dien je als deelnemer maximaal twee weken voor afloop van de winterperiode aan te geven in de Fitmanager App.

Daarmee behoud je als deelnemer het recht op het trainingsmoment van het huidige abonnement, maar verplicht je je wel als deelnemer van deelname aan het winterprogramma van de opvolgende winterperiode met ingang van de startdatum (doorgaans 1 oktober).

Doortraining in de Zomer

Fit blijven doe je het hele jaar door. Wil je doortrainen in de zomer, sluit dan een maandelijks abonnement of strippenkaart af na het winterprogramma.

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Roosendaal

Waar wacht je op? Train nu mee!

Of doe een Watt’s WattCycling introductietraining.

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past. Kosten zijn €9,00.