Hoe schrijf je in bij WattCycling Roosendaal?

WattCycling Roosendaal maakt gebruik van Fitmanager. Via dit programma sluit je heel gemakkelijk je abonnement af en heb je alles zelf direct online inzichtelijk.

In  5 stappen leggen we je graag uit hoe jij jouw persoonlijke Fitmanager account in gebruik kan nemen en de app kan installeren. Heb je vragen, dan horen we het uiteraard graag van je, zodat we je verder kunnen helpen.

Kies het abonnement dat het beste bij jou past.

Zodra je een abonnement afsluit, ontvang je via Fitmanager een e-mail met daarin een link om je eigen persoonlijke account te activeren.

Na het activeren van je account kom je voor het eerst in je eigen persoonlijke account. Hier vind je o.a. een overzicht van het lesrooster en jouw lopende abonnement.

Ga nu naar account instellingen om je account zo volledig mogelijk in te vullen en te controleren. Vul je contactgegevens in en vergeet niet een foto van jezelf toe te voegen, deze is ook voor jouw trainer en jezelf zichtbaar in de app.

Je kunt nu beginnen met het inplannen van de trainingen die je wilt gaan volgen. Ga naar KALENDER en kies de training waar jij je voor wilt aanmelden (Allround, d’Huez  of Tri/Endurance), vervolgens kun je op een groepstraining klikken om je aan te melden.

Wanneer je dit doet, is ook zichtbaar wie de trainer of begeleider van de activiteit is en wie er nog meer aanwezig is. Dit kun je straks ook in de app (zie stap 4).

Dan is het nu tijd om de Fitmanager app te installeren. Met de app kan je eenvoudig je planning beheren, communiceren met je trainer en blijf je op de hoogte van belangrijke zaken. Mocht er een wijziging zijn in een training dan krijg je een pushbericht in de app.

Inloggen in de app kan je met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord wat je zojuist gekozen hebt. Wil je met Facebook inloggen? Dan is het belangrijk dat het e-mail adres dat je gebruikt voor het Fitmanager account hetzelfde is als het e-mail adres van je Facebook account. Is dat niet zo, dan kan je ook niet bij jouw account. Pas dit dus eventueel aan.

Zoek in je App Store / Play Store op: Fitmanager

Als je de app succesvol hebt geïnstalleerd en je bent voor het eerst ingelogd kan je starten met het toevoegen van je groepslessen en zo creëer je eenvoudig je eigen planning en heb je hem altijd bij de hand.

Mocht je een vraag hebben of er niet uit komen? Klik dan op de oranje knop aan de rechter zijkant. Door hierop te klikken kun je een vraag stellen die na het versturen direct bij jouw trainer in zijn of haar inbox terecht komt. Een antwoord krijg je via jouw eigen e-mail inbox.

Veel sportplezier!

INTRODUCTIETRAINING WATT’S WATTCYCLING

€9,00

Tijdens de introductietraining leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Na de training weet je of trainen op de Wattbike bij WattCycling iets is voor jou en welke training het beste bij jou past. Kosten zijn €9,00.