Groepstrainingen op de Wattbike

Wattbike; de ultieme indoor fiets

Bij WattCycling fietsen we op Wattbikes. Dit is de meest geavanceerde indoor fietstrainer op de markt en biedt ongekend fietscomfort en nauwkeurigheid. Samen met de feedback en koppeling met de telefoon, internet en Strava geeft dit een zeer effectieve training zodat je in 80 minuten meer bereikt dan in 2 uur op de weg.

Real Ride Technology – Binnen trainen buiten fietsen

Ontwikkeld met topcoaches en professionele wielrenners. Real Ride technology biedt het soepelste en meest comfortabele fietsgevoel. Bijna gelijk aan het gevoel op de weg. De volledig instelbare Wattbike met de geavanceerde Real Ride technologie zorgen voor een naadloze overgang van binnen naar buiten fietstrainingen. Dit zorgt ervoor dat je spiergeheugen en technische verbeteringen direct leiden tot prestatieverbeteringen op de weg.

Verbeter je prestaties met precisie

De Wattbike meet 100 keer per seconden een flink aantal variabelen. Met de gratis Wattbike app kun je deze gegevens ook zelf opslaan en analyseren. Aan een koppeling met Strava en Trainingspeaks is ook gedacht zodat je kilometers binnen ook meetellen.

Gekozen door kampioenen

De Wattbike heeft zich sinds zijn lancering na de Olympisch Spelen van 2008 ontwikkeld tot een icoon binnen de huidige topsport, dit na een periode van 8 jaar ontwikkelen en bijschaven – constant in nauw overleg met Peter Keen, de oud-coach van Olympisch kampioen Chris Boardman en de man die verantwoordelijk was voor de prestaties van de Britse fiets-equipe.