Train smarter, get faster

Train gericht naar jouw doel 

Train in je persoonlijke trainingszones; Vermogen en Hartslag

Trainen op de Wattbike bij WattCycling is een gerichte methode voor alle sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Op de Wattbike train je onder deskundige begeleiding
Bij WattCycling trainen we op de meest geavanceerde indoor fietstrainer: de Wattbike

De meest geavanceerde indoor fietstrainer

Groepstrainingen op de Wattbike

Je traint in een groep op de Wattbike. De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De Wattbike meet heel nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte fiets. De continue feedback die de Wattbike je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit, en met de PolarView zie je ook hoe je kracht zet en kun je werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike.

Binnen trainen buiten fietsen

80 minuten trainingen

Train wekelijks een of twee keer een 80 minuten groepstraining op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing HIT, WattCycing d’Huez, WattCycling Tri/ Endurance, WattCycling Allround of de Open Training.

Train smarter, get faster op de Wattbike
verbeter-je-traptechniek-bij-wattcycling

Leer om efficiënter te fietsen

Verbeter je traptechniek

Maak via je smartphone gebruik van de Wattbike Hub om je prestaties op te slaan, te analyseren en te delen (Strava e.d.). Via de Wattbike Hub krijg je ook toegang tot een uitgebreide serie trainingsschema’s en testen.

Lees hier onze maatregelen

In een veilige omgeving trainen

Om te voldoen aan de regels van het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van de branchevereniging NL Actief hebben we een aantal maatregelen moeten nemen. Lees deze pagina goed, zodat je voorbereid naar de training komt. We verwachten van een ieder eigen verantwoordelijkheid.