Train smarter, get faster

Ervaar zelf de meerwaarde van WattCycling met het try-out pakket

Je begint met een introductietraining, dit is een voorwaarde om goed te kunnen trainen en alles uit de WattCycling trainingen te halen. Na de introductietraining ga je 4 reguliere trainingen doen om WattCycling zelf te ervaren.

Boek je try-out pakket

€48,00 (normaal €95)

5 trainingen:
1 introductietraining
4 WattCycling trainingen
Bidon


Boek je try-out pakket
[Kies eerst je WattCycling locatie om de data van de introductietrainingen te kunnen zien.]
5
Rated 5 out of 5
Op basis van 5 reviews

Introductietraining
Je begint altijd met de introductietraining. Hier leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Tijdens de introductietraining doen we ook een MaxRamp test om je persoonlijke trainingszones te bepalen. De introductietraining is in het Nederlands. Dit omdat alle trainingen ook in het Nederlands zijn.

Try-out trainingen
De introductietraining is een voorwaarde om goed te kunnen trainen en alles uit de WattCycling trainingen te halen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers krijg je na de introductietraining 4 WattCycling try-out credits (geldigheid 2 maanden) die je kunt inzetten voor alle trainingen. Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is.

Data introductietrainingen:
Plan je training zelf na het boeken

  Kies je locatie*

  Kies je try-out pakket*

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoon*

  Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Ervaar de meerwaarde van WattCycling voor jou met het WattCycling try-out pakket. Dit pakket bestaat uit:

  Train smarter, get faster

  Gratis introductietraining
  3 + 1 gratis WattCycling trainingen
  Bidon