Train smarter, get faster

Ervaar zelf de meerwaarde van WattCycling met het try-out pakket

Je begint met een introductietraining, dit is een voorwaarde om goed te kunnen trainen en alles uit de WattCycling trainingen te halen. Na de introductietraining ga je 4 reguliere trainingen doen om WattCycling zelf te ervaren.

Boek je try-out pakket

€48,00 (normaal €95)

5 trainingen:
1 introductietraining
4 WattCycling trainingen
Bidon


Boek je try-out pakket
[Kies eerst je WattCycling locatie om de data van de introductietrainingen te kunnen zien.]
5
Rated 5 out of 5
Op basis van 9 reviews

Introductietraining
Je begint altijd met de introductietraining. Hier leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Tijdens de introductietraining doen we ook een MaxRamp test om je persoonlijke trainingszones te bepalen. De introductietraining is in het Nederlands. Dit omdat alle trainingen ook in het Nederlands zijn.

Try-out trainingen
De introductietraining is een voorwaarde om goed te kunnen trainen en alles uit de WattCycling trainingen te halen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers krijg je na de introductietraining 4 WattCycling try-out credits (geldigheid 2 maanden) die je kunt inzetten voor alle trainingen. Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is.

Data introductietrainingen:
Plan je training zelf na het boeken

  Kies je locatie*

  Kies je try-out pakket*

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoon*

  Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Ervaar de meerwaarde van WattCycling voor jou met het WattCycling try-out pakket. Dit pakket bestaat uit:

  Train smarter, get faster

  Gratis introductietraining
  3 + 1 gratis WattCycling trainingen
  Bidon

  Wat anderen zeggen over WattCycling

  5
  Rated 5 out of 5
  Op basis van 9 reviews
  Uitstekend100%
  Heel goed0%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%

  Reviews:

  Geweldige trainers, slimme trainingen en een slimme fiets. Een succesvolle combinatie!

  Rated 5 out of 5
  20 september 2021

  Ik ben viavia bij WattCycling terecht gekomen, omdat ik mij ging voorbereiden op een hele triatlon en nul ervaring had wat betreft wielrennen.
  De trainingen van WattCycling waren efficient én effectief waardoor ik mij sneller dan verwacht heb kunnen ontwikkelen. Daarbij speelde de feedback die de Watt-bikes genereren een grote rol, maar nog veel belangrijker waren de trainers. Stuk voor stuk trainers met verstand van zaken, zelf ervaren wielrenners die met plezier en enthousiasme de trainingen geven.
  Ik heb de trainngen met veel plezier gevolgd en het heeft mij geholpen om in vijf maanden te gaan van iemand die nog omviel bij het stoplicht (dat is echt gebeurd) naar iemand die 180k in 5,5 uur fietst.

  Maarten

  Heerlijk diep gaan

  Rated 5 out of 5
  29 augustus 2021

  Op de racefiets is het niet mogelijk om zo diep te gaan als op een Wattbike. Heerlijke pittige toevoeging aan het buitenfietsen en je leert er ook nog het nodige over traptechniek.’

  Teun

  Hele goede trainingen!!

  Rated 5 out of 5
  20 augustus 2021

  Goed professioneel concept uitgelegd door enthousiaste trainers, echt even helemaal kapot gaan

  Rutger

  Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train

  Rated 5 out of 5
  29 juli 2021

  Dit is het derde jaar dat ik bij WattCycling train en ik merk echt vooruitgang en zie dat ook terug in de vermogens. De wekelijkse e-mails met informatie over de trainingen zijn ook erg interessant. Dank!

  Klaas

  Hartstikke enthousiast

  Rated 5 out of 5
  6 juli 2021

  Het enthousiasme van de instructeurs werkt aanstekelijk! Door hun krijg je heel veel zin om te gaan trainen!!

  Sarah

  precies wat ik hoopte

  Rated 5 out of 5
  6 juli 2021

  De trainingen bij WattCycle zijn precies wat ik hoopte. Geen hyperactieve, overspannen aanmoedigende spinning instructeur, maar mensen met passie voor de wielersport.
  Ik voel me thuis. En ik werk aan mijn kracht en uithoudingsvermogen door een slimme trainingsopbouw op mijn eigen niveau. Top.

  Paul

  Zinvolle introductietraining

  Rated 5 out of 5
  9 juni 2021

  Dit is een hele goede introductietraining. Trainer Rens vertelt ook duidelijk en uitgebreid wat alles betekent. Ik heb hier, naast dat het een leuke en pittige training is, echt veel aan gehad. Wat Watt uniek maakt is dat de lessen persoonlijk op je worden afgestemd.

  Marit

  Leuke trainers en goede begeleiding

  Rated 5 out of 5
  8 juni 2021

  Goede training. Serieus en echt voor wielerliefhebbers. Fijne professionele plek met goede faciliteiten.

  Marco

  Zeer effectieve trainingen

  Rated 5 out of 5
  5 juni 2021

  Alles is ontzettend goed geregeld bij deze club, dikke aanrader plus Esther legt alles rustig en zeer professioneel uit!!

  Kees