Train smarter, get faster

Ervaar WattCycling met het Startpakket

Je begint met een introductietraining, dit is een voorwaarde om goed te kunnen trainen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Ga je op vakantie binnenkort? Pauzeren kan eenvoudig vanaf 2 weken.


Boek je proefperiode
[kies eerst je locatie]
4,9
Op basis van 22 reviews

Introductietraining momenten:

[Kies eerst je WattCycling locatie om de data van de introductietrainingen te kunnen zien.]

Vragen of ander intro moment?
Bel 020 33 77 136

WattCycling
Werk gericht aan je (fiets)conditie én traptechniek met 60 en 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Introductietraining
Je begint altijd met de introductietraining. Hier leggen we de basisbeginselen uit van de Wattbike, trainen op vermogen, de trainingszones en over WattCycling. Tijdens de introductietraining doen we ook een MaxRamp test om je persoonlijke trainingszones te bepalen. De introductietraining is in het Nederlands. Dit omdat alle trainingen ook in het Nederlands zijn. Onderschat deze training niet: je gaat echt zweten!

2 maanden proefperiode
De introductietraining is een voorwaarde om goed te kunnen trainen en alles uit de WattCycling trainingen te halen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers begint je abonnement met een 2 maanden proefperiode, daarna loopt deze maandelijks door. Je kan deze natuurlijk opzeggen, pauzeren of wijzigen naar een ander abonnement. Gedurende deze proefperiode kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is.

Richt je abonnement in
Stem je abonnement op jouw wensen af zodat het voor jou werkt. Je kunt extra trainingen kopen via de WattCycling app, je abonnement aanpassen of maandelijks opzeggen. Het is ook mogelijk om een strippenkaart te nemen na de proefperiode.

Verschillende pedalen
Je kunt alleen aan een optimale traptechniek werken, wanneer je aandacht kan besteden aan trek- en duwkracht. Dit vereist een “kliksysteem”. De Wattbikes zijn uitgerust met SPD, SPD-sl en Look pedalen. Als je (nog) geen fietsschoenen hebt kan je ook met sportschoenen in de toeclips.

Hartslagband
De Wattbikes en software ondersteunen ANT+ hartslagbanden. Heb je een hartslagband? Neem deze mee. Heb je geen hartslagband? Je kan tijdens de training bij ons een WattCycling hartslagmeter kopen voor €39,50.

Handdoek en bidon mee
Neem naast je fietskleding een bidon en handdoek mee voor tijdens de training (of twee, als je veel transpireert; dan kun je er een onder je fiets leggen). Je zit zeker vijf kwartier op de fiets en zweet gegarandeerd!

Gratis introductietraining (t.w.v. €15)
2 maanden proefperiode
Bidon

Data introductietrainingen:
Plan je training zelf na het boeken

Try-out trainingen
De introductietraining is een voorwaarde om goed te kunnen trainen en alles uit de WattCycling trainingen te halen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende trainingen en verschillende WattCycling trainers krijg je na de introductietraining 4 WattCycling try-out credits (geldigheid 2 maanden) die je kunt inzetten voor alle trainingen. Op deze manier kun je zelf ervaren of WattCycling wat voor je is.

Verschillende pedalen
Je kunt alleen aan een optimale traptechniek werken, wanneer je aandacht kan besteden aan trek- en duwkracht. Dit vereist een “kliksysteem”. De Wattbikes zijn uitgerust met SPD, SPD-sl en Look pedalen. Als je (nog) geen fietsschoenen hebt kan je ook met sportschoenen in de toeclips.

  Kies je locatie*

  Kies je try-out pakket*

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoon*

  Verbeter je (fiets)conditie én traptechniek met 80 minuten trainingen op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Ervaar de meerwaarde van WattCycling voor jou met het WattCycling try-out pakket. Dit pakket bestaat uit:

  Train smarter, get faster

  Gratis introductietraining
  3 + 1 gratis WattCycling trainingen
  Bidon

  Wat anderen zeggen over WattCycling

  4,9
  Op basis van 22 reviews
  Uitstekend95%
  Heel goed0%
  Gemiddeld5%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%

  Reviews:

  Heerlijk trainen op de wattbike

  8 december 2022

  Zeer betrokken instructeurs die super behulpzaam zijn. Afwisselende trainingen met goede uitleg over de trainingen en de wattbike zelf.

  Bert

  Supertraining

  3 maart 2022

  Leuke trainers en ik word er echt beter van!

  Bob

  Wish I started sooner!

  22 februari 2022

  I’ve purchased the introduction package mostly because the wind and the rain were making it too hard to train consistently outdoor. I have never trained using a power meter or a structured workout plan and I have to say that I am amazed by how hard you can train in such a short window of time. The insight about the pedalling efficieny is also something very important that I am learning about my peddling technique. I strongly recommend giving it a try, you won’t regret it.

  Sebastiano

  Perfecte manier om sterker te worden

  18 februari 2022

  Een erg leuke en gevarieerde manier op op je eigen niveau te werken aan je kracht en conditie. Echt snel resultaat en om de paar maanden een nieuwe test om te zien waar je staat. TOP

  Liesbeth

  Top training

  18 februari 2022

  Samen trainen verlaagd de pijn en het afzien en verhoogd de motivatie om vol te houden.

  Esther

  Lid vanaf het eerste uur

  18 februari 2022

  Sinds de start van Watt-Cycling Delft ben ik lid en dit bevalt uitstekend. Aardige trainers met elke week weer een gevarieerde training op het programma. Naast buitenfietsen en op zolder op de Tacx een waardevolle toevoeging aan mijn trainingen, en ook nog erg gezellig!

  Erik

  Fitter, sneller en beter fietsen

  17 februari 2022

  Bij WattCycling Delft word je als persoon fitter en als fietser sneller, doordat je op vermogen op basis van je op maat gemaakte schema traint. Ook gaat je traptechniek vooruit.

  Je traint bij WattCycling Delf binnen, zodat je buiten lekker, beter en makkelijker fietst.

  Martin

  Ik heb een erg goede introductie les gehad.

  31 januari 2022

  Het materiaal en de zaal waren netjes. De leraar zorgde voor een goede sfeer en zijn uitleg wasduidelijk. Ik was gewoon in mijn sportkleren aangekomen en dit was geen probleem, maar volgende keer neem ik zeker goede fietskleren en schoenen mee.

  Ramses

  Prima trainingen, veel variatie, enthousiaste trainers

  1 december 2021

  en een hele goede sfeer!

  Klaas

  Fijne en motiverende introductieles

  17 november 2021

  Fijne en motiverende introductieles gehad. Heel goede en duidelijke uitleg over alles wat nodig is om met de trainingen te starten. Ook heel fijn parkeren om de hoek bij Gamma etc. Is eerste anderhalve uur gratis.

  Mabelle

  Vragen of ander intro moment?
  Bel 020 33 77 136