Update coronavirus

 In Blog

Update: donderdag 24 juni

Het is zo ver! Woensdag 1 juli openen we onze deuren en we kunnen niet wachten om jullie weer bij WattCycling op de Wattbike te zien trainen.

Hieronder een overzicht van de WattCycling locaties en wanneer zij opengaan:

Hoe gaan we veilig open?
Om te voldoen aan de regels van het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van de branchevereniging NL Actief hebben we een aantal maatregelen moeten nemen. Meer informatie kun je lezen op deze pagina, zodat we samen voorbereid naar de training kunnen komen.

 

 

Update: donderdag 14 mei 

Helaas was er vorige week nog steeds geen goed nieuws om de groepstrainingen binnen op de Wattbike bij WattCycling te kunnen hervatten. Op de achtergrond wordt hard gewerkt om zo snel mogelijk weer open te mogen. Onder andere door brancheorganisatie NL Actief.

We zijn er in elk geval op voorbereid om inachtneming van alle regels de deuren te open zodra dat mag.

 

 

Update: woensdag 22 april

Helaas was er gisteren in de persconferentie geen goed nieuws voor het hervatten van de WattCycling trainingen op onze locatie, de sluiting voor alle sportfaciliteiten geldt tot en met 20 mei. 
 
We beginnen jullie nu echt te missen. Het is hartverwarmend om de vele berichten van jullie te ontvangen en ze doen ons echt goed. Gelukkig horen we van veel mensen dat ze de trainingsvideo voor thuis volgen of dat ze regelmatig aanwezig zijn op een van de virtuele trainingen die we bijna dagelijks online organiseren. Ook wordt de wekelijkse blog van Boyd goed gelezen.
 
Hopelijk kunnen we na 20 mei eindelijk weer starten met de WattCycling trainingen zoals jullie die van ons kennen. Uiteraard rekening houdend met de ‘1,5 meter-samenleving’. We hebben vergevorderde plannen hoe we dit voor iedereen veilig kunnen regelen: minder Wattbikes in de zaal, meer tijd tussen de trainingen en nog een heleboel andere details. 
 
Mochten er leden zijn die financieel zwaar geraakt zijn door deze crisis en hun abonnement willen pauzeren dan maken we daar een uitzondering voor. Neem dan voor maandag 27 april contact met ons op door een e-mail te sturen aan amsterdam-amstel@wattcycling.nl.
 
Wanneer je niet pauzeert blijft je automatische incasso gewoon doorlopen. Met jullie steun zijn we gelukkig in staat om onze financiële verplichtingen na te komen en al onze fantastische trainers en medewerkers te blijven doorbetalen.

Voor iedereen geldt dat je opgebouwde credits 4 maanden na het aflopen van de beperkingen geldig blijven om samen, onder leiding van je favoriete trainer gericht aan je fietsconditie en traptechniek te werken. 

Door de systematiek van ons boekingssysteem verlopen de credits automatisch. We zorgen dat de credits weer op tijd beschikbaar zijn als we open gaan. Dit geldt ook voor iedereen met een strippenkaart of try-out pakket.

Hopelijk zien we jullie weer snel terug bij WattCycling zodra het weer mag.
 
Blijf gezond, let op jezelf en op elkaar!
 
Het WattCycling team

 

 

Update: woensdag 1 april

Na de persconferentie van dinsdag 31 maart weten we dat de maatregelen verlengd worden en blijven alle WattCycling locaties gesloten tot en met 28 april.

De maatregelen die nu gelden vanuit WattCycling zijn als volgt:

  • Gesloten tot en met 28 april.
  • WattCycling trainingen worden online aangeboden voor op de Wattbike, andere indoor trainers of voor buiten.
  • WattCycling organiseert WattCycling trainingen via Zwift.
  • Alle credits blijven geldig, voor actieve en gepauzeerde abonnementen.
  • We verlengen de houdbaarheid van de credits met 1 extra maand tot en met 30 september 2020.
  • Door de systematiek van ons boekingssysteem verlopen de credits automatisch. We zorgen dat de credits weer op tijd beschikbaar zijn als we open gaan.

Bedankt voor alle lieve berichten en jullie steun. Zodra we open kunnen staat het gehele WattCycling team weer voor jullie klaar.

 

 

Update: maandag 16 maart

De overheid heeft alle activiteiten in sportlocaties gestopt.

Daarom hebben we nu de volgende zaken besloten:

  • Tot en met maandag 6 april 2020 is WattCycling gesloten.
  • We gaan weer open zodra dat is toegestaan.
  • Alle credits blijven geldig tot en met 31 augustus (dit geldt alleen voor actieve of gepauzeerde abonnementen).

We bekijken de ontwikkelingen van dag tot dag.

Het coronavirus heeft een enorm effect op de maatschappij en de consequenties voor ons allen zijn nog niet te overzien. WattCycling heeft hier uiteraard geen invloed op en moet zoals iedereen afwachten wat het vervolg zal zijn. Het is buiten onze invloedsfeer. WattCycling kan compensatie verzoeken rondom het coranavirus daardoor niet honoreren.

Dat neemt uiteraard niet weg dat we ons zeer bewust zijn van de situatie en zodra er meer helderheid is zullen wij de situatie bezien. Wij vertrouwen op je solidariteit, de steun van onze leden is essentieel om deze moeilijke periode hoofd te kunnen bieden. Dank voor je begrip.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en blijf in beweging. We hopen jullie snel weer te zien bij WattCycling.

 

 

Update: donderdag 12 maart 17.15 uur

Beste Wattbikers,

In navolging van de maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd willen wij onze richtlijnen graag met jullie delen.

Alle WattCycling trainingen blijven gewoon doorgaan.

Het belangrijkste is dat we allemaal thuisblijven wanneer er sprake is van hoesten, keelpijn en evt. koorts.

Mocht je je op de valreep toch niet gezond voelen dan kun je je tot vlak voor het begin van de training afmelden in de WattCycling app zonder verlies van credits.

Bovenstaande aanpassing blijft geldig zolang nodig.

Met vriendelijke groeten,
Het WattCycling team.

Recent Posts