Heb jij meer verstand van Strava dan van Excel? Dan hebben wij een vacature voor je!

 In Vacature

De Wattbike is de beste Indoor Fiets Trainer op de markt en wij leveren die al meer dan 5 jaar in de Benelux. We leveren de Wattbike vanuit ons kantoor in het WattCycling trainingscentrum aan de Amstelvlietstraat 1 in Amsterdam. Hier geven we WattCycling trainingen op de Wattbike, opleidingen voor WattCycling trainers en helpen we sporters met het behalen van hun doelen. Daarnaast houden we ons bezig met de marketing, verkoop, levering en onderhoud van de Wattbike door de hele Benelux.

We zijn op zoek naar iemand die zich binnen ons bedrijf specifiek met de Wattbike wil gaan bezighouden. We zijn een klein bedrijf en je kan veel ruimte krijgen om je te ontwikkelen op alle terreinen die met de Wattbike te maken hebben. Je hoeft niet alles te kunnen of te willen. We werken in een team en leren van elkaar en vullen elkaar aan.

Leeftijd en opleiding zijn niet van belang voor ons. Een student met een tussenjaar, een topsporter die het wil combineren met sporten of iemand die al wat kilometers heeft afgelegd. Voor ons is het belangrijk dat je een gepassioneerd fietser bent die meer verstand heeft van Strava dan van Excel. Dat je je eigen racefiets onderhoudt, flexibel en leergierig bent. Een rijbewijs is nodig.

Wij hebben voor 20-30 uur per week werk en dat kan in overleg flexibel ingevuld worden. Een enkele keer zijn er ook in het weekend werkzaamheden. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van onderhoud aan de Wattbikes in de Benelux, in ons WattCycling trainingscentrum en de 10 andere WattCycling locaties. Dit is gemiddeld 8 uur per week werk.

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar jacques@wattbike.nl.

Recent Posts