Verantwoord trainen bij WattCycling

We hebben je gemist en zijn blij dat we je weer mogen verwelkomen! We hebben wat maatregelen getroffen en verwachten ook wat van jou. We moeten het samen doen!

Maatregelen veilige WattCycling trainingen

Om te voldoen aan de regels van het protocol ‘Verantwoord Sporten’ van de branchevereniging NL Actief hebben we een aantal maatregelen moeten nemen. Lees deze pagina goed, zodat je voorbereid naar de training komt. We verwachten van een ieder eigen verantwoordelijkheid.

Heb jij of je huisgenoot last minute toch gezondheidsklachten? Blijf thuis en annuleer je boeking.

De WattCycling trainingen worden gegeven met een kleinere capaciteit dan normaal, zodat iedereen anderhalve meter afstand kan houden. We vragen je hier ook op te letten voorafgaand en na de training.

Er zijn vanuit het RIVM eisen gesteld aan de ventilatie van sportlocaties. Bij WattCycling voldoen we ruim aan deze eisen. Er komt continu verse lucht de zaal in en er vindt geen recirculatie van de lucht plaats.

Reserveer je plek via het rooster in de WattCycling app. In de WattCycling app worden 5 vragen gesteld over je gezondheid. Zo weten we zeker dat iedereen die bij ons traint fit en gezond is. Je kan, zoals gebruikelijk, een week van te voren je training boeken. Kom niet eerder dan 5 minuten voor de start van je training en kom in je fietskleding naar WattCycling.

We houden extra schoonmaakrondes in de WattCycling locaties. Daarnaast is het de bedoeling dat sporters hun eigen afval meenemen naar huis.

Gebruik van kleedkamers en douches is per locatie verschillend. Ook hierbij geldt houd anderhalve meter afstand. Bij voorkeur thuis omkleden en douchen. Doe je overkleding uit bij je Wattbike en leg je tas achter de Wattbike.

Voorkom lopen door de trainingszaal. Neem 2 bidons mee.

Maak de Wattbikes na gebruik schoon.

Was je handen voor je training.

Jammer, maar veilig: geen high-fives en schud geen handen!

Vanwege de hygiënemaatregelen is het niet meer mogelijk om een hartslagband te huren. Wil je trainen met een hartslagband? Dan zal je er zelf een moeten meenemen. Heb je geen hartslagband? Koop je WattCycling hartslagband voor €39,50 bij de WattCycling trainer.