Alleen toegankelijk via de WattCycling app

Het basis WattCycling maand- of jaarabonnement uitbreiden is heel eenvoudig. De flexibele add-ons zijn maandelijks opzegbaar.

Flexibele add-on aanzetten

Een add-on toevoegen is alleen mogelijk bovenop een actief basis WattCycling maand- of jaarabonnement (geldt ook voor de proefperiode). Add-ons zijn maandelijks opzegbaar. De genoemde prijzen gelden bovenop je huidige abonnementskosten (per maand).

Dit geldt niet voor een strippenkaart.

  Kies je add-on*

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*
  Gebruik het e-mailadres die je ook gebruikt voor Mijn WattCycling of de WattCycling app.

  Algemene voorwaarden WattCycling

  Voor het lezen van onze Algemene Voorwaarden, klik hier. Zodra wij de add-on activeren is deze direct inzetbaar. We zullen je dit per mail bevestigen. Tot het einde van de maand geldt een pro-rato tarief. De prijs is per maand. Add-ons zijn doorlopend en maandelijks opzegbaar. Opzegtermijn is 14 dagen. Alle credits hebben een houdbaarheid van 1 maand.

  Flexibele add-on uitzetten

  Add-ons zijn doorlopend en maandelijks opzegbaar per de eerste van de nieuwe maand. Het opzegtermijn is 14 dagen. Vul het formulier in en wij verwerken het uitzetten van je add-on.

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail*

   Gebruik het e-mailadres die je ook gebruikt voor Mijn WattCycling of de WattCycling app.

   Welke add-on wil je uitzetten?

   Datum add-on uitzetten*

   Algemene voorwaarden WattCycling

   Voor het lezen van onze Algemene Voorwaarden, klik hier. Let erop dat bij het uitzetten van de add-on alle credits behorende tot de add-on komen te vervallen per opzegdatum.