Train smarter,
get faster

Bij WattCycling Zoetermeer train je op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je conditie te verbeteren.
Of bekijk het
TRAININGSROOSTER

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing d’Huez of WattCycling Allround.

bij-wattcycling-krijg-je-persoonlijke-aandacht
train-in-jouw-persoonlijke-zones-op-de-wattbike

Fiets je fit op de Wattbike

Trainen op de Wattbike bij WattCycling Zoetermeer is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Wattbike. De meest geavanceerde indoor fietstrainer

Bij WattCycling fiets je op de Wattbike. De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De Wattbike meet heel nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte fiets. De continue feedback die de Wattbike je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit, en met de PolarView zie je ook hoe je kracht zet en kun je werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike.

wattbike.-de-meest-geavanceerde-indoor-fietstrainer
train-je-fietstechniek-op-de-wattbike

Analyseer je training

Maak via je smartphone gebruik van de Wattbike Hub om je prestaties op te slaan, te analyseren en te delen (Strava e.d.). Via de Wattbike Hub krijg je ook toegang tot een uitgebreide serie trainingsschema’s en testen.

Belangrijke features

Lidmaatschap pauzeren

Vanaf 1 mei 2019 kun je er voor kiezen je lidmaatschap te pauzeren. Mits aan de eerste 3 maanden van het abonnement is voldaan kan er op elk moment direct gepauzeerd worden. Het pauzeren van je lidmaatschap is mogelijk tot 30 september 2019. Door ook in het voorjaar en de zomer de prikkel van het trainen op de Wattbike vast te houden helpt het de fietsprestatie op de weg te verbeteren.

Train de volgende winterperiode door!

Pauzeren is mogelijk vanaf 1 mei 2019 tot 30 september 2019. Als je ervoor kiest om je abonnement te pauzeren in deze periode ben je voor de volgende winterperiode, vanaf 1 oktober 2019, zeker van een plek op de Wattbike.

Plan je trainingen zelf

In het ledenaccount kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Zorg ervoor dat je wijzigingen van je trainingsmoment zo snel mogelijk invoert, dan heb je de meeste kans dat je kunt trainen in de WattCycling groep van je keuze.

Kun je een keer niet? Annuleer je training.

Kun je je training op het laatste moment toch niet halen? Tot uiterlijk drie uur voor de start van de training kun je je afmelden via ons ledensysteem. Je krijgt dan ook een credit terug. Maak je gebruik van een abonnement? Dan kan je in dezelfde maand op een ander moment je training inhalen.

Kies je WattCycling training

WattCycling d’Huez

De nadruk bij de WattCycling d’Huez trainingen ligt op een combinatie van langere intervallen en een lage trapfrequentie met veel weerstand. Ideaal voor de voorbereiding op fietstochten in de Ardennen, Alpen of Pyreneeën.
Duur training: 80 minuten

WattCycling Allround

De WattCycling Allround trainingen zijn een combinatie van de d’Huez, HIT en Tri/Endurance trainingen. Alle facetten van het trainen komen aan bod.
Duur training: 80 minuten

Verleg je grenzen en werk aan je conditie

op de Wattbike bij WattCycling Zoetermeer

Waar wacht je op?