Abonnement
pauzeren

Jammer dat je wil pauzeren, maar leuk dat je op een later moment wel wil blijven trainen op de Wattbike bij WattCycling Zoetermeer! We helpen je graag met het verbeteren van je (fiets)conditie door specifiek te trainen op hartslag en vermogen. Ook in het voorjaar en in de zomer helpt het om de prikkel van het trainen op de Wattbike vast te houden om vervolgens buiten op de weg beter te fietsen.

Vanaf 1 mei 2019 is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Het pauzeren van je abonnement kan uiterlijk tot 1 oktober 2019. Op deze dag beginnen de nieuwe wintertrainingen. Door te pauzeren behoud je voor de volgende winterperiode een plekje op de Wattbike op hetzelfde trainingsmoment van je huidige abonnement.

Je krijgt van ons een bevestiging zodra je abonnement is gepauzeerd.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Reden van pauzeren*

Datum van pauzeren*

Algemene voorwaarden WattCycling Zoetermeer

Vanaf 1 mei 2018 is het mogelijk om je abonnement te pauzeren. Het pauzeren van je abonnement kan uiterlijk tot 1 oktober 2018. Op deze dag beginnen de nieuwe wintertrainingen. Door te pauzeren behoud je voor de volgende winterperiode een plekje op de Wattbike op hetzelfde trainingsmoment van je huidige abonnement.

Voor het lezen van onze Algemene Voorwaarden, klik hier