Trainingsrooster

Belangrijke features

Lidmaatschap pauzeren

Vanaf 1 mei 2019 kun je er voor kiezen je lidmaatschap te pauzeren. Pauzeren moet minimaal 14 dagen voor het begin van de betreffende maand doorgegeven worden. Het pauzeren van je lidmaatschap is mogelijk tot 30 september 2019. Door ook in het voorjaar en de zomer de prikkel van het trainen op de Wattbike vast te houden helpt het de fietsprestatie op de weg te verbeteren.

Plan je trainingen zelf

In ons ledensysteem kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Zorg ervoor dat je wijzigingen van je trainingsmoment zo snel mogelijk invoert, dan heb je de meeste kans dat je kunt trainen in de WattCycling groep van je keuze.

Train de volgende winterperiode door!

Pauzeren is mogelijk vanaf 1 mei 2018 tot 1 oktober 2019. Als je ervoor kiest om je abonnement te pauzeren in deze periode ben je voor de volgende winterperiode, vanaf 1 augustus 2019, zeker van een plek op een Wattbike.

Kun je een keer niet? Annuleer je training.

Kun je je training op het laatste moment toch niet halen? Tot uiterlijk drie uur voor de start van de training kun je je afmelden via ons ledensysteem. Je credit blijft vervolgens onbeperkt geldig. Je beschikbare credit kun je pas inzetten vanaf de week dat je credit beschikbaar is. Om je training in te halen is het niet toegestaan om deze meer dan een week van te voren in te plannen.