img_1714

Marco van der Hulst 

Mijn naam is Marco van der Hulst, geboren op 20 mei 1963 in Haarlem.

In 1972 ben ik begonnen met wielrennen en in 1984 heb ik deelgenomen aan de Olympische Spelen in Los Angeles. Hier heb ik aan de ploegenachtervolging op de baan deelgenomen.

In 1985 ben ik beroepswielrenner geworden bij de Skala formatie en in 1992 heb ik mijn laatste jaar als professioneel wielrenner bij Buckler gereden.

Na mijn fietscarrière ben ik werkzaam geweest als vertegenwoordiger voor Shimano. Op dit moment ben ik werkzaam als vertegenwoordiger voor het fietsmerk Scott.

Naast deze baan begeleid ik sporters op de Wattbike van Corpus Health naar extreme hoogtes!

Ik hoop je te mogen begeleiden op weg naar jouw ultieme sporthoogtepunt.

Martijn Knoester

 

Mijn naam is Martijn Knoester.

In het dagelijks leven ben ik Adviseur HRM op een school voor Middelbaar Beroeps Onderwijs. Mijn grote passie is wielrennen.

Mijn passie voor het wielrennen is al begonnen in mijn tienerjaren, eerst als trouw volger van zo’n beetje alle belangrijke koersen. Vanaf mijn 20e ben ik zelf gaan wielrennen. Waarbij de laatste 10 jaar steeds fanatieker.

Dit jaar is mijn 2e jaar als trainer bij Wattbike Zoetermeer. Daarvoor heb ik zelf ook al 2 jaar op de Wattbike gezeten.

Een Wattbike training geven is voor mij de perfecte combinatie van gericht training geven, uitdaging en gepassioneerd bezig zijn met fietsen. Daarnaast vind ik het geweldig om te zien hoeveel vooruitgang de ‘Wattbikers’ boeken.

De Wattbike is een indoor fiets die je hartslag, je trapfrequentie én het vermogen dat je trapt laat zien. Je verbetert je fietstechniek, je conditie en je snelheid!

WattCycling trainers

Hann Worst

Mijn boterhammen verdien ik in de bouw. Ik ben, inmiddels al weer langer dan 25 jaar, werkzaam als hoofdopzichter / directievoerder voor een bureau in Arnhem.

Judo (groene band), voetbal, tennis, zeilen, surfen, karate en ijshockey zijn sporten die ik in het verleden heb beoefend. Tussendoor nog een cursus handboogschieten en kanoën gedaan. Op dit moment zijn alleen fietsen (race, cyclo en ATB) en boksen overgebleven.

In 1997 ben ik na het volgen van een inline skate cursus als skate instructeur aan het werk gegaan. Een jaar later ben ik in hetzelfde sportcentrum ook spinninglessen gaan geven. Medio 2006 ben ik gestopt om een jaar later het lesgeven toch weer op te pakken. Dit bij een ander sportcentrum en nog maar 1 uur spinning in de week. Naast de eigen training was er niet meer tijd. Hier geef ik op dit moment nog steeds les.

Sinds maart 2018 mag ik op de dinsdagavond de lessen bij Watt Cycling Center Zoetermeer verzorgen. De fiets en manier van lesgeven zijn compleet anders dan ik gewend ben, dat maakt het voor mij uitdagend.

Met trainen op hartslag was ik al bekend, bij Watt Cycling Center Zoetermeer komt daar een nieuwe dimensie bij: trainen op vermogen. Daarbij hebben wij binnenkort weer de mogelijkheid om in de hoogtekamer op hoogte te trainen. Hoe gaaf is dat?!

Werken met mensen om de gekozen doelen te bereiken geeft mij energie. Het programma voor het komende seizoen is vernieuwd. Ik ben er klaar voor; denk je dat je het aankunt?

Michelle

Hoi mijn naam is Michelle.

Ik heb de bachelor bedrijfskunde afgerond. Nu ben ik nog bezig met de master Business Information Management. Daarnaast werk ik part-time als Business Manager.

Mijn sportieve passie is waterpolo. Hier ben ik mee opgegroeid en beoefen ik al vanaf mijn 7e jaar. Naast zelf in het zwembad te liggen sta ik ook graag op de kant als trainer en coach.

In het zwembad heb ik al een aantal jaren jeugd teams training gegeven en gecoached tijdens wedstrijden. Het training geven bij de Wattbike is nieuw voor mij. Het concept van trainen op hartslag en vermogen is daarbij ook nieuw, maar het trainen in de persoonlijke zones maakte mij juist heel enthousiast om ook bij de Wattbike training te komen geven.

Wat ik zo leuk vind aan het training geven is dat de sporters voldaan naar huis gaan en ook dat er progressie is te zien door de effectieve manier van trainen. Het deel uit maken van deze prestatie verbeteringen vind ik geweldig.

Klaar om ook jouw prestaties te verbeteren? Ik wel!

wattcyclingzoetermeer_david

David

Hoi, ik ben David.

Ik studeer Business IT&Management, daarnaast heb ik als fietsenmaker gewerkt en ben ik wielertrainer bij RWC Ahoy.

Ik heb vanaf mijn 6e jaar wedstrijden gereden tot mijn 16e jaar. Hierna ben ik training gaan geven aan de jeugd.

Ik ben vanaf het begin bij Wattcycling Zoetermeer, dus nu zo’n 4 jaar. Na mijn eerste seizoen heb ik het training geven, door de studie, helaas op een laag pitje moeten zetten.

Het is geweldig om mensen vooruit te zien gaan en daarbij ook te helpen bij hun doelen. Een van deze doelen kan simpelweg ook plezier zijn, wat zeker een heel belangrijk aspect is!