Word lid en fiets je fit

Trainen op een Wattbike is de snelste, meest effectieve manier om je prestatie te verbeteren
?>
WattCycling
€59
Per maand
Allround | d'Huez
Train één keer per week een 80 minuten WattCycling groepstraining.

Contractduur 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
WattCycling premium
€109
Per maand
2x WattCycling
Train twee keer per week een 80 minuten WattCycling groepstraining.

Contractduur 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
Strippenkaart
Train wanneer jij wil
Kies je strippenkaart:
1 strip WattCycling
€16,50
8 strippen WattCycling
€130
16 strippen WattCycling
€257,50

Per heden zijn er weer abonnementen beschikbaar. Met een abonnement kan je 4 keer of 8 keer per maand trainen.

Als je vaker wilt komen trainen dan waar je abonnement voor is, kan je deze aanvullen met losse strippen.

Niet gebruikte credits uit het abonnement kunnen NIET worden meegenomen naar de volgende maand.

Na 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar (niet tussentijds). Indien niet na de eerste 3 maanden wordt opgezegd, wordt het abonnement automatisch met steeds een maand verlengd. Opzeggen moet voor de eerste van de volgende maand.

Wil je niet komen fietsen in de zomer maanden? Geen probleem, je kan het abonnement tussen mei en september gewoon pauzeren.

Meer informatie

In de betreffende maand kan respectievelijk 4 of 8 keer gefietst worden. De niet gebruikte credits in een abonnement kunnen slechts in de betreffende maand gebruikt worden. Niet gebruikte credits kunnen NIET worden meegenomen naar de volgende maand. Eventuele uitzonderingen zullen door Yvonne en of Michelle worden beoordeeld. Fietsers zijn niet verplicht om vaste dagen te kiezen. Dus het missen van een les op de beoogde dag, betekent dat de les ook op een van de andere trainingsdagen kan worden ingehaald zodat er geen credits over hoeven te blijven in de betreffende maand van het abonnement.

Na 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar (niet tussentijds). Indien niet na de eerste 3 maanden wordt opgezegd, wordt het abonnement automatisch met steeds een maand verlengd. Opzeggen moet voor de eerste van de volgende maand.

Aanmelden per deel van de maand: In fitmanager is achter de schermen een schema ingesteld wat kijkt naar de datum dat de klant zich aanmeldt. Dus voor de 8e aangemeld, dan betaal je de volledige maand. Tussen de 8e en 15e van de maand aangemeld, betaal je ¾ van de maand, tussen de 15e en de 23e aangemeld, betaal je de helft van de maand, na de 23e aangemeld, betaal je een kwart van de maand.

Om de 3 maanden compleet te maken, betaal je in de laatste maand nog het deel wat je in de eerste maand niet hebt hoeven te betalen: Dus als je tussen de 8e en 15e (3/4 van de maand) aanmeldt voor de eerste maand, dan betaal je de laatste maand nog 1/4. Zo zijn de verplichte 3 maanden ook echt 3 maanden.

Heb je vragen? Die kan je stellen via: info@ophoogtetrainen.nl

Train onder deskundige begeleiding

Bij WattCycling train je in groepsverband op de Wattbike onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycing d’Huez of WattCycling Allround.

bij-wattcycling-krijg-je-persoonlijke-aandacht
train-in-jouw-persoonlijke-zones-op-de-wattbike

Train smarter, get faster

Trainen op de Wattbike bij WattCycling Zoetermeer is een gerichte methode voor alle fietsers én sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag.

Belangrijke features

Lidmaatschap pauzeren

Vanaf 1 mei 2019 kun je er voor kiezen je lidmaatschap te pauzeren. Pauzeren moet minimaal 14 dagen voor het begin van de betreffende maand doorgegeven worden. Het pauzeren van je lidmaatschap is mogelijk tot 30 september 2019. Door ook in het voorjaar en de zomer de prikkel van het trainen op de Wattbike vast te houden helpt het de fietsprestatie op de weg te verbeteren.

Train de volgende winterperiode door!

Pauzeren is mogelijk vanaf 1 mei 2019 tot 1 oktober 2019. Als je ervoor kiest om je abonnement te pauzeren in deze periode ben je voor de volgende winterperiode, vanaf 1 augustus 2019, zeker van een plek op een Wattbike.

Plan je trainingen zelf

In ons ledensysteem kun je heel eenvoudig al je trainingen plannen. Zorg ervoor dat je wijzigingen van je trainingsmoment zo snel mogelijk invoert, dan heb je de meeste kans dat je kunt trainen in de WattCycling groep van je keuze.

Kun je een keer niet? Annuleer je training.

Kun je je training op het laatste moment toch niet halen? Tot uiterlijk drie uur voor de start van de training kun je je afmelden via ons ledensysteem. Je credit blijft vervolgens onbeperkt geldig. Je beschikbare credit kun je pas inzetten vanaf de week dat je credit beschikbaar is. Om je training in te halen is het niet toegestaan om deze meer dan een week van te voren in te plannen.